Van Allen Kozmetik'ten büyük başarı

Van Allen Kozmetik'ten büyük başarı

Yıllardır aşılamayan kozmetik sektöründeki dışarıya bağımlılığımızı bitirmeye kendine görev almışVan Allen Kozmetik, bu amaçla ürettiği ürünler ile bir çok başarıya imza atmıştır.

Çok kısa bir zaman içerisinde üretim parkurundaki kalitesi ve ürünlerinin yenilikçi içeriği sayesinde bir çok ödül almıştır. Tüm ürünlerimizin içerik ve geliştirilmesi laboratuarlarımızda Van Allen Kozmetik olarak patentli formüller ile hazırlanmaktadır. Güzelliğin kadınlar için önemini bilen firma Ceo’su Cevriye Tatlı Uran, farklı yaklaşımları ve hedefine ulaşan girişimleri ile cilt bakımda bir kadının tüm ihtiyacını karşılayacak, fiyat olarak çok daha uygun fakat ürün kalitesi olarak diğer bir çok yabancı firma ürünlerinden çok daha etkili ürünler ile kadınların 
Yerli üretime yönelmesini sağlamıştır.

whatsapp-image-2019-11-07-at-11.29.07.jpeg

Üretimde gösterdiği hassasiyet ve kaliteyi satış sonrasında da devam ettirerek müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmuştur.  Şimdi Cilt Bakımda yakaladığı başarıyı Saç bakım ürünlerindede devam ettiriyor.

whatsapp-image-2019-11-07-at-11.29.08-(1).jpeg

Eylül Onat ve Van Allen İş Birliği

Eylül Onat, genç yaşından itibaren içinde bulunduğu prodüksüyon, organizasyon, casting ve menajerlik alanlarındaki başarısıyla kurduğu Eylül Onat Casting  ile birçok projede önemli işlere imza attı. Bu başarısını Kozmetik sektöründe de yakalamak ve yerli üretim olarak ükemizde bu ürünlerin çok daha iyisini yapılabileceğini göstermek için Van Allen Kozmetik ve Eylül Onat iş birliği ile Onat Saç Bakım ürünlerini üretti. Cildiniz koruma altında oldugu gibi ; Artık Saçlarınız da Koruma Altında!

whatsapp-image-2019-11-07-at-11.29.07-(1).jpegwhatsapp-image-2019-11-07-at-11.29.08.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum