Van Gölü’nün mineral kaynak suları ile organik kozmetik ürünü

Van Gölü’nün mineral kaynak suları ile organik kozmetik ürünü

Van Gölü’nden İzmir’e Organik Yol !

İva Natura Organik Kozmetik Genel Müdürü Levent Kahrıman, “Van Gölü’nün mineral kaynak suları ile gül ve kekik özsularını modern teknoloji ile birleştirerek yeni bir “ yüz bakım toniği” geliştirdik. Geliştirdiğimiz organik yüz bakım toniği cildin dolaşımını aktif hale getiriyor ve cildi canlandırıyor. Organik kozmetik tercih edenlerin gönül rahatlığı ile kullanacağı ve istediği sonucu alacağı ürünler ortaya koyduk” dedi.

Levent Kahrıman, Van Gölü suyunun kozmetikte kullanılıp kullanılamayacağına yönelik fikrin nasıl ortaya çıktığını şu şekilde açıklıyor; “ Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde katıldıkları bir konferansta, akademisyenlerle görüştüklerini ve Van Gölü suyunun kozmetikte kullanılmasına yönelik bir araştırmanın yapılması için ilk adımları attıklarını” söyledi. Prof.Dr. Esvet Akbaş’a bu konuda çalışma önerisi sunduklarını ve araştırma sonuçlarına göre akademik çalışma yayımladıklarını belirtti. Van Gölü’nün farklı noktalarından alınan suların incelendiğini ve çıkan sonuçlara göre Van Gölü suyunu tonik olarak üretmeye karar verdiklerini söyledi. İzmir’in kekiği, Isparta’nın gül suyu ile organik bir formülasyon oluşturduk ve organik olarak belgelendirdik. Ülkemizde ve yurt dışında bu ürünlerimizi tüketici ile buluşturduk.

Kahrıman, “Anadolu Coğrafyası’nın, Van Gölü’nün biyolojik zenginliğini, organik kozmetik ürünlerde kullanarak Türkiye ve dünyada çığır açıyoruz. Organik kozmetik ürünlerimizi tercih eden kullanıcılarımız tüm ürünlerimizin Anadolu bitkilerinden üretildiğini görünce çok şaşırıyor. Van Gölü’nün suyundan ürettiğimiz bu ürün, hem glütensiz hem de vegan bir kozmetik ürün olarak oldukça iddialı. Üstelik organik kozmetik ürünlerimiz, hayvanlar üzerinde deneyler yapılmadan üretiliyor. İva Natura Organik Kozmetik olarak; ekolojik yapıya, ülkemizin sahip olduğu zenginliklere, Anadolu bitkilerine ve Anadolu kültürüne değer veren bir firmayız. İnsan sağlığı bizim için her şeyden önemli geliyor. Bu sebeple ürünlerimizde organikliği ön plana çıkarıyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.