VAROL YAŞAROĞLU OPTİMUM’DA MİNİK HAYRANLARIYLA BULUŞTU

VAROL YAŞAROĞLU OPTİMUM’DA MİNİK HAYRANLARIYLA BULUŞTU

Ünlü animasyon dizisi Kral Şakir’in sinema filminin yaratıcısı Varol Yaşaroğlu ilk filmi “Kral Şakir Oyun Zamanı’nın İzmir Galası’nda hayranları ile bir araya geldi.

Cartoon Network kanalının ilk yerli çizgi dizisi olan ve izlenme rekorları kıran “KRAL ŞAKİR” in heyecanla beklenen sinema filmi “KRAL ŞAKİR OYUN ZAMANI” nın yaratıcısı ünlü karikatürist Varol Yaşaroğlu İzmir Optimum’da sevenleri ile buluştu.

Kral Şakir ve Canan Minikleri Coşturdu

GREYDER KİDS’in Ana Sponsorluğu’nda ve BKM’nin yapımcılığında çarpıcı bir animasyon filmine dönüşen “Kral Şakir”in İzmir Galası BKM ve Dev Ajans iş birliği ile Optimum Cinemaximum sinemalarında gerçekleşti. Dev maskotlar eşliğinde çocuk hayranları ile bir araya gelen ünlü karikatürist, minik hayranları ile tek tek hatıra fotoğraf çektirerek, kitaplarını imzaladı. 

İzmir Optimum Cinemaximum sinema salonlarında gerçekleştirilen film gösterimi öncesinde düzenlenen söyleşide yüzlerce hayranı Varol Yaşaroğlu ile tanışma fırsatı buldu. Dev animasyon kahramanları ile miniklere sürpriz yapan ünlü karikatürist, Kral Şakir’i nasıl yarattığını anlatırken, film kahramanları da çocuklarla bol bol poz vererek film galası hatırasını ölümsüzleştirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.