Varsa bir durum, Medya Ege’ye bildirin!

Varsa bir durum, Medya Ege’ye bildirin!

Arif Çayan yazdı...

Medya Ege yayın grubu olarak, 31 Mart yerel seçimleri öncesi, internet, dergi ve televizyon alanlarımızda, sizlere belediye hizmetinin en alasını, en doğrusun vereceklerini anlatan hemen hemen her partinin belediye başkan adayını konuk ettik.

Sizler adına onlara sorular sorduk. Sizler adına onları dinleyip, notlar aldık.

Demokrasinin temeli olan seçimlerin sonucunda ise konuk ettiğimiz,  dinlediğimiz ve not aldığımız birçok belediye başkanı adayı şimdi ilçelerinde Belediye Başkanı koltuğuna oturarak görevlerine başladılar.

Kamuoyunun menfaatini düşünen biz yayıncıların amacı hiçbir zaman birisinin seçimleri kazanması değil, en iyi hizmeti vereceği düşünülen ve vatandaşın en çok tercih ettiği kişinin seçimleri kazanarak oralarda bulunması, vatandaşa hizmet etmesidir.

Yayıncılığımız, belediye başkanı adayı iken dinlediklerimizin, belediye başkanı seçilmeleriyle de bitmiyor.

Aksine yeni başlıyor.

Sizlerle birlikte ve sizler için onların yapacaklarını söyledikleri, değişim ve gelişimi yakından takip etmek gibi bir yayıncılık sorumluluğumuz var.

Her belediye başkan adayı gibi, güllük gülistanlık anlattıkları yerel yönetim fikirlerinin gerçekleştirip, gerçekleştiremediklerini kontrol etmek gibi bir sorumluluğumuz var.

Seçim öncesi nasıl seçim çalışması yaptılar ve onları sizler için hem takip ettik, hem konuk ettik ise,  seçim bitikten sonra da takip etmemiz, dilerlerse konuk etmemiz de devam edecek.

Ulaşabildiğimiz kadarıyla kendimiz, ulaşamadığımız anlar, yerler için ise siz değerli Medya Ege okuyucuların desteğini alacağız.

Onun içindir ki, yayın gurubu olarak ‘Yerel Yönetim İhbar Hattı’ diye bir iletişim hatları kurduk. Yayın, fotoğrafını çekin, gönderin biz de yayınlayalım.

İyi veya kötü yaptıklarını birlikte takip edelim. İyi şeyler için teşekkür edelim, kötü şeyler için uyaralım.

Bizler yayıncı olarak, sizler yayıncılığımız takip edenler olarak birlikte çalışarak, daha güzel sokak,  daha güzel cadde, daha güzel mahalle, daha güzel ilçe ve daha güzel şehir için mücadele edelim.

Biz daha güzeli için birlikte mücadele ederken, görevlerini yerine getirmediğini gördüğümüz, duyduğumuz ve bildiklerimizi ise doğal olarak uyarmak, eleştirmek hakkını da sizler adına kullanacağız.

‘Ne dedin, ne yaptın, ne yapıyorsun, neden yapıyorsun?’ diyerek

Şimdi sizler de, gözlerinizi açın, kulaklarınızı açın:

‘Varsa bir durum, Medya Ege’ye bildirin’

Belediyeniz ile ilgili sıkıntılar ve haberlik konuları 0533 433 05 33 numarasına WhatsApp'tan veya cayan.arif@gmail.com , info@medyaege.com.tr adreslerine mail olarak yollayın, haberiniz www.medyaege.com.tr 'de yayınlansın.

116880.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.