Varyant Rotary Kulübü’nde yeni dönem!

Varyant Rotary Kulübü’nde yeni dönem!

Varyant Rotary Kulübü’nde 2020-2021 Dönem Başkanı Özgür Kitapçı Candan görevini 2021-2022 Dönem Başkanı Hakan Yüksel’e devretti.

Uluslararası Rotary 2440 Bölge Federasyonu Varyant Rotary Kulübü’nde 2021-2022 Dönem Başkanı Hakan Yüksel oldu. Başarılı bir yılı geride bırakan kulübün devir teslim törenine Geçmiş Dönem Federasyon Başkanı Ertan Soydan, Geçmiş Dönem Federasyon Başkanı Lütfi Demir, Bölge Saymanı Mert Korur, Bölge Federasyon Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Nas, Bölge Üyelik Komitesi Başkanı Nafih Butur ile birlikte kulüp üyeleri ve eşleri katıldı.

Başarılı bir dönemi geride bıraktıklarını dile getiren Varyant Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı Özgür Kitapçı Candan, pandemi döneminde tüm olumsuzluklara rağmen kulübün her alanda insana dokunan çalışmalar yürüttüğünü kaydederek kulüp üyelerine teşekkür etti. Çıtayı daha da yükseğe taşıyacağına inandığı Halan Yüksel’e görevi devretmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek kendisine başarılar diledi.

varyant-foto-2.jpg

Yeni Başkan Hakan Yüksel ise, “Selefi Başkan Özgür Kitapçı Candan’a görevi süresince Kulübümüz adına toplumumuza ve çevremize verdiği çok değerli emek ve katkıları için kendisine teşekkürlerimizi borç akdediyoruz. Yaşanabilir bir dünya için devraldığımız hizmet yarışımızdaki bayrağı yeni dönemde özellikle hizmet projelerimizle Varyant Rotary Kulübü adına çok daha ileriye taşımaya var gücümüzle çalışacağız. Kulübüme, Yönetim Kuruluma ve Komitelerime çalışmalarıyla Başkanlığım döneminde koşulsuz şekilde maddi ve manevi katkılarını esirgemeyeceklerine dair inancım tamdır. Kulübümüzün 2021-2022 Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri Asbaşkan Ali Ziya Tuncel, Sekreter Hakan Eriş ve Sayman Engin Zorbaz olarak belirlendi. Üçüncü kuruluş yıldönümü ile aynı anda gerçekleştirdiğimiz devir teslim törenimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Varyant Rotary Kulübü 3. Kuruluş Yıldönümü ve Devir Teslim Töreni kulüp üyelerinin katılıdığı pasta kesimi töreni ile sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.