Varyant Rotary Kulübü'nün yeni Başkanı Mustafa Kemal Nas'a

Varyant Rotary Kulübü'nün yeni Başkanı Mustafa Kemal Nas'a

İzmir Varyant Rotary Kulübü'nde dönem Başkanı Tayfun Şenol görevini yeni dönem Başkanı Mustafa Kemal Nas'a devretti.

Tarihi Asansör Ceneviz Restoran'da gerçekleşen devir teslim törenine Rotary 2440. Bölge Federasyonu dönem Başkanı Alaeddin Demircioğlu, yeni dönem Başkanı Fatih Akçiçek ile birlikte bölge görevlileri ve çok sayıda kulüp üyesi katıldı.

Varyant Rotary Kulübü'nün kuruluşunun 1. yılında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan dönem başkanı Tayfun Şenol, "Geçen yıl haziran ayında kurduğumuz kulübümüzün birinci yılını geride bırakıyoruz. Dönem içerisinde birbirinden değerli projelere imzamızı atarak 18 kişi ile başladığımız kulübümüzde 5 yeni üye ile üye sayımızı 23'e çıkarmanın da mutluluğunu yaşadık. Bayrağı çok daha yükseklere taşıyacağına inandığım değerli dostuma  yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Görevi devralan Varyant Rotary Kulübü'nün yeni dönem başkanı  Mustafa Kemal Nas, "Rotary büyük bir ailedir. Bizler daha çok insana umut olacağımız, insanların hayatlarına dokunabileceğimiz, toplumdan aldıklarımızı Rotary'nin sağladığı hizmet etme fırsatıyla topluma geri verebilmek için yola çıkanlardanız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bir konuşmasında, 'İnsanları mutlu edecek yegane vasıta, onları birbirine yaklaştıracak, onları birbirine sevdirecek, karşılıklı maddi ve manevi ihtiyaçlarını temine yarayacak hareket ve enerjidir. Dünya barışı içinde insanlığın gerçek mutluluğu ancak yüksek ideal yolcularının çoğalması ve muvaffak olmasıyla mümkün olacaktır' demiştir. Her Rotaryen bu yolculardan biridir." şeklinde konuştu.

Devir teslim töreninin ardından bir de Kıbrıs Girne Kozmopolitan Rotary Kulübü ile kardeş kulüp anlaşması imzalandı. Filistin Ramallah Rotary Kulübü'nden de konuk olarak ağırlandığı gece fasıl müziği eşliğinde sona erdi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.