Varyant Rotary'den Meslek Hizmet Ödülü

Varyant Rotary'den Meslek Hizmet Ödülü

İzmir Varyant Rotary Kulübü dönemin Meslek Hizmet Ödülü’nü TRT Sanatçısı Selim Gönüldaş’a takdim edildi.

Varyant Rotary Kulübü sanatında gösterdiği üstün başarısı ve sosyal sorumluluk projelerine verdiği destek nedeniyle meslek hizmet ödülünü TRT Sanatçısı Kanun üstadı Selim Gönüldaş’ verdi. 5 yaşında müziğe başlayan, çok küçük yaşta yapmaya başladığı radyo programı ile de altın çocuk ünvanını alarak yaklaşık 50 yıldır sanat hayatının içinde olan Gönüldaş, 2014 yılında kurduğu Selim Gönüldaş Kültür ve Sanat Derneği ile öğrencilerin eğitimine de destek olmayı sürdürüyor.

foto-varyant-rotary-trt-meslek-hizmet-odulu-3.jpg

37 yıldır TRT kadrosu Müzik Dairesi Başkanlığı’nda sanatını icra eden Selim Gönüldaş artık hoca konumunda olduklarını dile getirerek, “Uzun yıllar emek verdiğimiz kurumda artık aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleri ile de var olmak istiyoruz. Bununla ilgili Karşıyaka’da Gönüldaş Kültür ve Sanat Derneği’ni kurduk. Toplumumuza hem müziğimizi, kültürümüzü en güzel şekilde tanıtmak ve ileriye götürmek, bunun yanında da üniversite öğrencilerimize burs vermek gibi güzel projelere gönlümüz yettiğince imza atmaya çalışıyoruz.

Karşıyaka Belediyesi bünyesinde bulunan Karşıyaka’nın Filizleri kapsamında üniversite öğrencilerimize destek olmaya çalışıyoruz. Bu 37 yıllık süreç içerisinde yurt dışında özellikle Amerika’da Avrupa’da dünyanın birçok yerinde konserlerimiz oldu hem Batı Müziği Orkestrası hem de bizim Türk Müziği Orkestrası ile beraber birçok projemiz konser etkinliğimiz oldu ve neticesinde pek çok ödüller aldık ama Varyant Rotary Kulübü’nden aldığımız bu ödül bizi çok mutlu etti. Böylesine güzel bir ailenin içerisinde eşim Zeynep ve ben bu ödülü almaktan dolayı çok mutluyuz.” dedi.

foto-varyant-rotary-trt-meslek-hizmet-odulu-1.jpg

Varyant Rotary Kulübü Başkanı Hakan Yüksel ise, “Varyant Rotary Ailesi olarak gerek sanatıyla gerekse insani yanıyla çok kıymetli Selim Gönüldaş’a Meslek Hizmet Ödülü vermekten onur duyduk. Kendisiyle ve derneğiyle çeşitli projelerde iş birliğimizi sürdüreceğiz. İlk olarak Gönüldaş Kültür ve Sanat Derneği tarafından 7 Mart tarihinde Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda düzenlenecek olan Kadınlar Günü Konseri’nde aldığımız 100 biletin yanı sıra satılan her bilet ile de Rotary’nin “Bir Fidan Bir Orman” projesine destek olmayı amaçlıyoruz. Şimdiden bilet alarak ülkemizin yeşermesine katkıda bulunacak olan herkese de gönülden teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

foto-varyant-rotary-trt-meslek-hizmet-odulu-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.