VATAN HAINLERi EMLAK SEKTÖRÜNE ASLA GiREMEZ

VATAN HAINLERi EMLAK SEKTÖRÜNE ASLA GiREMEZ

Vatana ihanet ettiği iddiasıyla silahlı çeteye üye olmakla suçlanan ve tutuklananlar şerefsizler yargılana dursun, tutuksuz yargılanan ve işten atılan Asker, Sivil On binlerce devlet çalışanını gelecekte geçim sıkıntısı ve telaşı sarmaya başladı

Hala, Osmanlı'dan kalma kanunlarla yönetilen 'emlak sektörü,  'FETÖ' Temizliği operasyonu sonucunda "Ne İş Yapabilirim?" Diyen insanların sempati duyabileceği Bir meslek dalı olması endişesiyle bu sektörde telaş ve panik yarattı.

Kayıtsız ekonominin beşiği olan  Emlak Sektörün de aktif olan bir çok bireysel ve kurumsal emlak müşavirleri ile yaptığım sohbet esnasında şu soruyla hep muhattap oluyorum " Devletin çeşitli kademelerinden atılan bu insanlar yarın karşımıza emlakçı olarak çıkar mı? "Çıkmayacaklarını kim garanti edebilirki"

İzmir Emlak Kulübü Yönetim Kurulu olarak yaptığımız iştişarede sıkıntılı geçen son zamanlarda piyasaların açılmasını beklerken zaten 15 Temmuz da hain planları ile iç savaş hedefini  tutturamayan ve kadim Türk Milletinin kahraman kalesine toslayan bu zihniyette olan insanların ikinci operasyonunu emlak sektörüne yapmasının engellenmesi için bir takım tedbirlerin mutlaka hayata geçirilmesi gerektiğinin inancını taşıyoruz. 

Izmir Ticaret Odası ve Izmir Emlak Komisyoncuları Odası'nın yeni üye kabulünde güvenlik açısından "Genel Bilgi Toplama" (GBT) istenmesi ve kurumlardan sorgulama yapması kaçınılmaz olduğu tarafımızdan acil tedbirler arasına alınması gündeme gelmiştir. Ilgili kurumların yerel yönetimlerde dahil, bu konuda hassas davranmalı ve içimizdeki yaşayan Fetö'cüler toplumdan ayrıştırılmalıdır.

Fetö suçlamasıyla karşı karşıya gelen vatandaşları bu endişeden ayırmak için sağlıklı bir istihbarat sistemi oluşturmak ve kurunun yanında yaşında yanmamasına özen gösterilmelidir.

Önümüzdeki süreçte emlakçı patlaması gündeme gelirse tüm sektörler kan ağlarken neden bu sektör? Sorusunun cevabını bulabilirsiniz.

Emlak Sektöründe Türkiye genelinde kayıtlı emlakçı sayısı 300 Bin civarındadır. Kayıtsız emlakçı sayısı 'Korsan Emlakçı' sayısı ise 3 Milyonu geçmektedir. Bu sayıya bir de Fetö'cüleri eklersek zaten sıkıntı yaşayan ve korsanlarla başı büyük belada olan yasal emlakçılara çok büyük bir darbe vurulmuş olacaktır.

Burada her şeyi devletten beklemek acımasızlık ve çaresizlik olacaktır. Tüm sivil toplum kuruluşları ve özellikle mahalleler de emlak işi yapan meslek erbapları,  Fetö'cü olduklarından şüphelendikleri ve korsan bir şekilde vergi levhasız açılan ve emlak danışmanlığı kurs diplomasını asmayan emlakçıları belirleyip ihbar etmeleri bu mesleğin haysiyet ve şerefi için tarihi bir Sorumluluğu almak zorundadırlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.