Vatandaşın İsteğine Kayıtsız Kalmadı

Vatandaşın İsteğine Kayıtsız Kalmadı

Karşıyaka Belediyesi, Mustafa Kemal Mahallesi'ne kafe açıyor.

Geçtiğimiz aylarda Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki ‘Barış Şehitleri - Genç Fidanlar Parkı’nı yenileyerek modern görünüme kavuşturan Karşıyaka Belediyesi, vatandaşların kafe talebini de yanıtsız bırakmadı. Park alanı içerisinde oluşturulan kafe, kısa süre içinde kapılarını açacak.

BÜYÜK KISIM TAMAM

Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki ‘Barış Şehitleri - Genç Fidanlar Parkı’nı yenileyerek geçtiğimiz Ekim ayında hizmete sunan Karşıyaka Belediyesi, bu kez de park alanında kafe açacak. Vatandaşlardan gelen talep üzerine harekete geçen belediye, mekanın yapımını büyük oranda bitirdi, hazırlıklar tamamlanma aşamasına geldi.

UYGUN FİYATLAR

Kapalı - açık oturma alanları, mutfak ve çay ocağı ile tuvaletlerin yer aldığı kafe, kısa süre içinde hizmete girecek. Karşıyaka Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından işletilecek olan kafeterya, oldukça uygun fiyatlarla hizmet verecek. 7’den 70’e tüm mahalle sakinleri, yemyeşil park ortamında keyifle vakit geçirme imkanı bulacak.

“AMACIMIZ HALKA HİZMET”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Barış Şehitleri - Genç Fidanlar Parkı bizim için özel bir yere sahip. Daha önce bu parkımızı yenileyip, Ekim 2015’te Ankara’daki bombalı saldırılarda hayatını kaybedenlerin anısını yaşatmak için ‘Barış Şehitleri - Genç Fidanlar’ adını vermiştik. Bölge için önemli bir sosyal yaşam alanı olan bu parkımıza şimdi de mahalle sakinlerinin isteği üzerine kafe kazandırıyoruz. Her yaştan vatandaşımız burada çayını kahvesini içip, keyifle vakit geçirebilecek. Kar amacı gütmeden, halka hizmet vereceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.