Vatandaşın isyanı: Keşke ektirmeseydim!

Vatandaşın isyanı: Keşke ektirmeseydim!

Saçlarındaki seyrekliği gidermek için saç ekimine karar veren vatandaş, saç ekimi için tercih ettiği Alfa Tıp Merkezi’nde yaşadıklarını şikayetimvar.com sitesine fotoğraflarını koyarak “Keşke ektirmeseydim” diyerek paylaştı.

Saç ekimiyle ilgili sektör kendisini ve müşteri potansiyelini hızlı geliştirip, genişletip, değiştirirken saç ekimi konusunda karar veren tüketicilerin şikayetleri de aynı oranda artamaya devam ediyor. Saç ekimine karar vermeden saç ekiminin her insanda aynı sonucu vermeyeceğine dikkat çeken uzmanlar ise mutlaka sağlık kontrolleri yapılmasını ve sağlıklı ortamlarda saç ekimlerinin yaptırılmasını öneriyorlar.

Şikayetimvar.com internet ortamında vatandaşların şikayetlerini dile getirmesi artarak devam ediyor. Bir vatandaş İzmir’in saygın tıp merkezi olan Alfa Tıp Merkezi’nde yaptırdığı saç ekimini ve sonuçlarını şikayetimvar.com sitesine mağduriyetini göstermek için koydu. Kaç ekimi yaptırdığı merkezde kendisine yapılanları fotoğraflarla paylaşan vatandaş, “Keşke ektirmeseydim!’ diyerek tepkisini, mağduriyetini ve şikayetini belirtti.

alfa-tip-merkezi-sac-ekimi-husrani-2.jpg

adsiz.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.