Vatandaşlar canından bezdi: Urla'da yollar köstebek yuvası!

Vatandaşlar canından bezdi: Urla'da yollar köstebek yuvası!

Urla Belediyesi'nin yaz sezonunun gelmesine rağmen bitiremediği yol çalışmaları hem Urlalıları hem turistleri canından bezdirdi.

MEDYA EGE - Urla Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yürütülen yol yapım ve onarım çalışmaları hem Urlalıları hem de turistleri canından bezdirdi.

Medya Ege Whatsapp ihbar hattına fotoğraflar ile ulaşan Urlalılar, aylardır süren yol çalışmalarının bir türlü bitirilemediğine tepki gösterdi.

Bölgeye giderek vatandaşların şikayetlerini belgeleyen Medya Ege ekibi, yol yapım çalışmalarının halka yaşattığı zorluğu gözler önüne serdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Ramazan Bayramı tatili için Urla'ya gelen turistlerin bin pişman olduğunu söyleyen Urlalı esnaf, yol yapım çalışmaları nedeniyle müşteri kaybettiklerine de dikkat çekti.

Aylardır devam eden çalışmalar nedeniyle, evlerinin pencerelerini dahi açamadıklarını dile getiren Urlalılar, Urla Belediyesi ve belediye başkanına seslenerek çalışmaların bir an önce bitirilmesini talep etti. Urlalılar "Esnaf, turist, bizler hepimiz aylardır mağduruz. Esnaf, köstebek yuvasına dönen yollar yüzünden müşteri gelmemesinden şikayet ediyor. Bizler de evlerimizde ne kapı ne pencere açabiliyoruz. Buraya gelen tatilciler bile bu çalışmalardan bıktı. Yollarımız perişan halde, sokaklarımızda tozdan yürünmüyor. Urla Belediyesi ve belediye başkanı Murtaza Dayanç bu yolları yapsın artık. Urla'da yaşanmaz oldu" cümleleri ile Belediye Başkan Vekili Kaymakam Murtaza Dayanç'a seslendi.

1.jpeg2.jpeg3.jpeg4.jpeg5.jpeg6.jpeg7.jpeg8.jpeg9.jpeg10.jpeg11.jpeg12.jpeg13.jpeg14.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum