Vatandaşlar kamp alanlarını doldurdu

Vatandaşlar kamp alanlarını doldurdu

Kurban Bayramı tatilinde Kuzey Ege’deki karavan ve çadır kamp alanlarında doluluk yaşanıyor.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi ile Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Küçükkuyu beldesi arasındaki 145 kilometrelik sahil şeridini kapsayan Kuzey Ege'ye tatilcilerin ilgisi artıyor. Bölgedeki kamp alanlarına çadırıyla ve karavanı ile gelerek konaklayanların sayısı 500’ü buldu.

aw924318-06-001.jpg

Tatilciler, kuş ve böcek sesleri arasında ağaçların gölgesinde tatil yapmaktan mutlu olduklarını söylerken, kamp işletmecisi 500 kişiyi ağırladıklarını anlattı ve bayram için de yoğunluğun daha da artacağını söyledi.

Kampçı Ozan Köse de, “Biz Ankara’dan geliyoruz. İlk deneyimimizdi bizim için. Doğanın, ormanın içinde güzel bir deneyim oldu. Üçüncü günümüz ve bir hafta daha burada kalacağız. Kızımın da ilk kamp deneyimi. Burada olmaktan çok mutluyuz. Çok keyifliyiz” dedi.

aw924318-07-001.jpg

Hasan Uslu ise, “Buraya üçüncü gelişimiz. Geçen bayramda da buradaydık. Bizim için bayramda en iyi yerin burası olduğunu düşündük. Temiz hava. Gölgelik çok güzel. Buradaki ağaçlar muhteşem. İkinciyedir geliyoruz. Bayıldık buraya. Bursa’dan geliyoruz. Yakın bize. Gelişimiz buraya rahat oluyor. Bayramda en iyi yerin burası olacağını düşündük” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.