Vatandaştan Ergün'e Teşekkür

Vatandaştan Ergün'e Teşekkür

MASKİ Genel Müdürlüğü'ünün çalışmalarının ardından vatandaş Ergün'e ve müdürlüğü teşekkür etti.

MASKİ Genel Müdürlüğü, İl genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmalarıyla altyapı sorununu ortadan kaldırmaya devam ediyor. MASKİ, Kırkağaç’ın Bademli Mahallesinde yaptığı çalışma ile bin 940 metrelik içme suyu şebeke hattı ile 2 bin 40 metrelik kanalizasyon hattı yenileme çalışmasını tamamladı. MASKİ, vatandaşların uzun yıllar kullanabileceği sağlıklı altyapıyı mahalleye kazandırmış oldu. Mahalle sakinleri, MASKİ’ nin mahalleye kazandırdığı sağlıklı altyapı sebebi ile Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ ne teşekkür etti.

İşte o röportajlar:

Mahalle Muhtarı Mustafa Köken: “Mahallemiz çok perişan durumdaydı. Altyapı kanalizasyon hattı perişan halindeydi. İçme suyu hattı kanalizasyona karışıyordu. Bademli mahallesi böyle hizmet görmedi. MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun Bey’e daire başkanlarına teşekkür ederim. Köy halkı adına çok teşekkür ederim. Muhtar olarak. Köyümüz eskiden çok kötü durumdaydı şimdi şehir havası oldu bademli köyümüz. Bademli köyü olalı böyle hizmet görmedi. Çok teşekkür ederim “dedi.

Ramazan Avcı: “Çalışmalardan çok memnunuz. Allah razı olsun büyükşehirden. Şu güzelliğe bak. Şehirde ne varsa burda da var. Memnunuz. Daha önceden kanalizasyonumuz vardı ama tam planlı değildi bunun gibi. Şimdi her şey daha güzel oldu” dedi.

Osman Keçi:“ Büyükşehir’in yaptığı işlerden memnunuz. Güzel oldu. Önceleri sorun yaşıyorduk. Düzensizdi. Şimdi düzenli. Memnunuz” dedi.

Zafer Karataş:“ Büyükşehirden yapılan işlerden memnunuz” dedi.

Hasan erdem: “MASKİ’ nin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı memnunuz teşekkürler. Önceden taş döşeli değildi. Çamur oluyordu. Taş döşenince çevre güzelleşti. Şimdiki değişiklikler güzel. Teşekkür ederim. Yapılan hizmet güzel” dedi.

Süleyman Taş:“ Çok güzel değişikliler oldu. Cengiz beye teşekkürlerimi iletirim. MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a da ilgilerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Nuri Avcı: “Büyükşehir güzel hizmetler verdi mahalleye. Kanalizasyon, kilit taş döşeme eskiye nazaran güzel işler oldu. Çok teşekkür ederiz. İleriye doğru daha da güzel işler olacağına inanıyoruz. MASKİ’ ye de çok teşekkür ederiz. Altyapıyı yaptıkları için. Sağ olsunlar. Bizleri unutmasınlar hizmetlerin devamını bekleriz” dedi.

Yusuf Teke: “Köyümüzün yolları çok kötü durumdaydı. Taş döşenmiş oldu. Çalışmalarından dolayı MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkürlerimizi mahallemiz adına iletiyorum. Çalışmalarının devamını diliyorum. İnşallah hayırlı olur” dedi.

Süleyman İnce:“ Allah razı olsun. Kanalizasyon oldu. Altyapı oldu. Döşeme taşları oldu. Teşekkür ederiz. Sevgilerimizi saygılarımızı yolluyoruz” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.