Vedat Aktepe, “Kur artışı saç ekim fiyatlarını etkilemedi”

Vedat Aktepe, “Kur artışı saç ekim fiyatlarını etkilemedi”

Bonita Saç Ekim Merkezi sahibi Vedat Aktepe, kur artışının saç ekimi fiyatlarına olan etkisi üzerine açıklamalar yaptı.

Bonita Saç Ekim Merkezi sahibi Vedat Aktepe, değerlendirmelerinde; “Kur artışı saç ekim fiyatlarını etkilemedi. Fiyatlar 2021 yılının başlangıcında olduğu gibi aynı şekilde devam ediyor” şeklinde açıklamalarda bulunan Bonita Saç Ekim Merkezi sahibi Vedat Aktepe, güncel saç ekim fiyatlarını değerlendirdi.

“Saç ekimi operasyonlarına ilgi aynen devam ediyor”

Saç ekimi operasyonlarına ulusal ve uluslararası düzeyde ilginin aynı ölçüde devam ettiğinin altını çizen Vedat Aktepe; “Saç ekimi operasyonlarına ilgi aynen devam ediyor. Özellikle FUE ve DHI gibi son dönemin en trend saç ekim teknikleri hala, en çok tercihe dilen yöntemler arasında. Türkiye’nin saç ekimi uygulamalarında öncü olması, operasyonlarda kullanılan tekniklerin büyük oranda Türkiye’de geliştirilmesi önemli bir avantaj. Gerek fiyatlandırma gerekse operasyonların başarıya ulaşması açısından Türkiye’deki saç ekimi operasyonlarına ulusal ve uluslararası düzeyde ilgi devam ediyor” şeklinde açıklamalarda bulundu.

unnamed-1.jpg

“Saç ekiminde ithal ürünler kullanımı minimal düzeyde”

Saç ekimi operasyonlarının içeriğine ve operasyonlarda kullanılan malzemelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Vedat Aktepe açıklamalarında, “Saç ekiminde ithal ürünlerin kullanımı son derece minimal düzeyde. Dolayısıyla başta Dolar ve Euro üzerinden gerçekleşen kur artışı, saç ekimi operasyonlarının maliyetlerine doğrudan olumsuz bir etkide bulunmadı” ifadelerine yer verdi.

“Fiyatlarda bir değişim yaşanmadı”

Saç ekiminde fiyat değişikliği yaşanmadığının da altını sıklıkla çizen Bonita Saç Ekim Merkezi sahibi Vedat Aktepe, “Kurun olumsuz etkilerinden birçok sektör etkilenmiş olsa da saç ekimi sektöründe ciddi bir olumsuzluk teşkil edebilecek bir durumla karşılaşmadık. Fiyatlarda bir değişim yaşanmadı diyebilirim. Üstelik çok bilinen ve tercih edilen saç ekimi tekniklerinde fiyatlar belli oranlarda düştü. Özellikle saç ekim merkezlerinin bu dönem içerisinde uyguladığı kampanyalar ve etkinlikler düşük maliyetlerle saç ekimi operasyonlarından herkesin faydalanabilmesini sağladı. Ayrıca saç ekimi sektöründe döviz girdisinin oldukça yüksek olduğu da akıldan çıkarılmamalı” ifadeleriyle güncel saç ekimi fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.