Vefa hediyesi 35,5 forma

Vefa hediyesi 35,5 forma

Kuşadası Kaymakamlığına atanan Kaymakam Yücel, Karşıyakalı Muhtarlar tarafından adının yazılı olduğu 35,5 forma ile uğurlandı.

Karşıyaka Belediyesi Gondol Restoranda düzenlenen veda toplantısına Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Eşi Nuray Yücel, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, SYV Müdürü Muhittin Edirne Muhittin Edirne, Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Fuat Pusat ve 20 muhtar katıldı.

Karşıyaka Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen veda toplantısında Kaymakam Yücel ile birlikte kahvaltı yapıldı. Daha sonra Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Fuat Pusat tarafından kaymakam Yücel’e plaket, bir demet çiçek ve üzerinde Sadettin Yücel 35,5 yazılı olduğu forma takdim edildi.

“Bizim gönlümüzde taht kurdu”

Toplantıda konuşan Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Fuat Pusat kaymakam Yücel’in 5 yıl boyunca kendilerini yalnız bırakmadıklarını belirterek şunları söyledi. “Sayın kaymakamımızın görev yeri değişmiş olsa bile o bizim gönlümüzde taht kurduğu için her zaman gönlümüzde olacaktır. Biz muhtarlar Sayın Kaymakamımızdan çok şeyler öğrendik. Her konuşmasını bir ders olarak kabul ettik. Kapısı biz muhtarlara olduğu gibi tüm vatandaşlarımıza açıktı. Hepimizde telefon numarası vardı. Her aradığımızda cevap aldık. Onu daha yüksek görevlerde görmek isterdik. İnşallah bundan sonra kendilerini vali olarak görürüz” 

“Gönül yerim değişmedi”

Kaymakam Yücel ise yaptığı konuşmada görev yerinin değiştiğini ancak gönül yerinin değişmediğini belirterek şunları söyledi. “Görevin büyüğü, küçüğü olmaz, hepimizin bir görevi olacaktır. Önemli olan bu görevi en güzel bir şekilde yapmaktır. 5 yıl süresince sizler ile bir takım ruhu içerisinde görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Her zaman iftiharla belirttiğimiz mensubu olduğumuz milletimize hizmete devam edeceğiz.” 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.