Vegan Festivali Dönüşü Kanlı Bitti

Vegan Festivali Dönüşü Kanlı Bitti

Dört arkadaş, "cehennemden geçiş" olarak adlandırılan bir yolda meydana gelen kaza sonrası korkunç bir şekilde can verdi.

Vegan festivalinden eve dönen 20'li yaşlarda 4 arkadaş yolda meydana gelen ani bir kaza sonrası hayatını kaybetti. Sam Jones, Sam Kay, Nicoletta Tocco ve Brogan Warren, olmak üzere 20'li yaşlardaki arkadaşlar hafta sonlarını İngiltere'nin Bristol şehrinde gerçekleşen, Vegfest olarak bilinen Vegan yemek festivalinde geçirdiler. Gençler, festivalden Northampton'daki evlerine dönüşleri sırasında "cehennemden geçiş" olarak bilinen bir yolda ters şeride girdi.
 
23 yaşındaki Sam Jones'un hakimiyetindeki karşıdan gelen başka bir araca çarptı. Sam Jones'un olay sırasında hayatını kaybettiği öğrenildi. Görgü tanıkları, gençlerin bulunduğu arabanın sanki zıplayarak gittiğni, ve üzerlerine doğru geldiğini söyledi. Polis kazayı "korkunç bir olay" olarak nitelendirirken, haberlerde grubun arkadaşlarının üzüntüleri yer aldı. Kazayla ilgili, "Hiçbir aile bunu yaşamamalı. Ailelerinin bu olayı nasıl atlatacağını düşünemiyorum" yorumları yapıldı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.