Vekil adayı Sürekli: İnşallah Türkiye’mizi hedefleriyle buluşturacağız

Vekil adayı Sürekli: İnşallah Türkiye’mizi hedefleriyle buluşturacağız

28. Dönem İzmir 2. bölge 5. sıradan milletvekili adayı olan Kerem Ali Sürekli, milletvekili adaylığına ilişkin bir açıklama yaptı.

MEDYA EGE - AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevini 28. dönem milletvekili adaylığı için bırakan Kerem Ali Sürekli, dün açıklanan kesin listelerden sonra bugün sosyal medya hesabından bir bir mesaj paylaştı.

kerem-ali-surekli-den-engelleniyoruz-sozlerine-cevap-ne-istediler-de-yapmadik.webp

Mesajında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da şükranlarını sunan vekil adayı Sürekli şunları aktardı: "Genel Merkezimizin takdirleri sonucunda Gazi Meclisimizde aziz milletimize hizmet edebilmek için İzmir 2. Bölge 5. sıradan Milletvekili adayı olmuş bulunmaktayım. Öncelikle demokrasi meydanında; Cumhur İttifakı çatısı altında Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte mücadele etmekten şeref duyduğumu belirtmek isterim. 21 yıldır olduğu gibi milli ve manevi değerlerimizi gözeterek milletimizin müreffeh yarınları için gece gündüz demeden Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çalışmalarımıza devam edecek, inşallah Türkiye’mizi hedefleriyle buluşturacağız. Siyasi hayatımızın her anında milletimizin iradesine, demokrasinin ve sandığın gücüne inandık. Bir ve beraber, yürek ve kader birliği yaparak inşallah yeni destanlar yazacak, şahlanış dönemine ve 14 Mayıs zaferimize ulaşacağız. Milletimizin desteği ve duasıyla ülkemizin asırlık hayallerinin sembolü olan Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu medeniyetimizin kazanımları üzerinde yükseltecek ve hayallerimizi gerçekleştireceğiz. Bu onurlu görevi tarafıma tevdi eden başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere teşkilatlarımızın tüm kademelerindeki yol arkadaşlarıma ve partimizin aday belirleme üst kurulundaki çok değerli üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Aziz vatanımızdaki bin yıllık varlığımızın geleceğini şekillendirecek olan 14 Mayıs 2023 Türkiye Genel Seçimlerinin milletimizin bütün fertlerine, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.