Vekil Adayı Sürekli, Karşıyaka’da konuştu: İzmir için hemen şimdi!

Vekil Adayı Sürekli, Karşıyaka’da konuştu: İzmir için hemen şimdi!

AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, saha çalışmaları kapsamında Karşıyaka’da vatandaşla buluştu.

MEDYA EGE – 14 Mayıs Seçimlerine 20 gün kala, İzmir’de siyasi parti temsilcilerinin saha çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti 2. Bölge milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli de çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

fuefmcswiaakeza-001.jpg

‘Türkiye Yüzyılı İçin Doğru Adımlarla Yola Devam’ şiarı ile saha çalışmalarını sürdüren milletvekili adayı Sürekli, Karşıyaka’da çeşitli buluşmalar gerçekleştirdi.

Sürekli programında Karşıyaka’da sanayi ve esnaf buluşması gerçekleştirirken, mahalle buluşmalarına da yer verdi.

fuefmctxwaehlvs-001.jpg

“Bugün çalışmalarımızı Karşıyaka’mızda gerçekleştireceğiz. Türkiye Yüzyılı için Adımlarla Yola Devam! İzmir için hemen şimdi!” diyen Sürekli, vatandaşlara AK Parti yatırımlarını anlattığı gibi, vatandaşların taleplerini de dinledi.

fuefm1rxgaa88m4-001.jpg

Sürekli, Karşıyaka çalışmasına ilişkin şunları aktardı: “Karşıyaka sanayi sitesi esnafımızı ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geldik. Emek vererek, alın teri dökerek milletimize hizmet sunan esnaf kardeşlerimize ilgi, destek ve muhabbetleri için teşekkür ediyor bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Türkiye Yüzyılı’nın şafağında milletimizin tek adresi 21 yıldır olduğu gibi yine AK Parti Türkiye Yüzyılı için Doğru Adımlarla Yola Devam! İzmir için hemen şimdi!”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.