Vekil Altay, 'sızan' toplantı hakkında konuştu

Vekil Altay, 'sızan' toplantı hakkında konuştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yönettiği ve CHP'nin önde gelen isimlerinin katıldığı online toplantının katılımcılarından Engin Altay, “Bu tip toplantılar sürekli yapılıyor, normal” yorumunu yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yönettiği ve CHP’de üst düzey görevler alan kurmayların katıldığı online toplantı gizlice kaydedilerek, dün akşam Youtube’da yayınlanmıştı.

Toplantıya, Grup Başkanı Özgür Özel, Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Parti Meclisi Üyeleri Tekin Bingöl, Onursal Adıgüzel ve Bülent Tezcan ile eski Grup Başkanvekili Engin Altay katılmıştı.

70487.jpg

Toplantıya dair Gazete Duvar’dan Serkan Alan’a konuşan CHP’li Engin Altay, “Bu tür toplantılar sürekli yapılıyor, normal. Bir şey olmaz. Sızması enteresan” dedi.

58430.jpg

“Çalışmalarınız devam edecek mi?" sorusuna Altay, “Parti için devam edecek. Bu partinin geleceği için her şey yapılır” yanıtını verdi.

Toplantıdan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun haberinin olup olmadığı sorusuna ise Altay, bilmediğini belirterek, “Olmuştur haberi, daha önceden de olmuştur gayet normal” ifadelerini kullandı.

Bir grup CHP’li siyasetçinin katıldığı online toplantının gündemi Parti Meclisi’nin olağanüstü toplanması için imza toplanması süreciydi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.