Vekil Dağ: 14 mayıs virajı çok elzem bir viraj

Vekil Dağ: 14 mayıs virajı çok elzem bir viraj

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, milletvekili tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada "14 Mayıs virajı hem İzmir hem de Türkiye için çok elzem bir virajdır" dedi.

AK Parti İzmir’in milletvekili adayları, Balçova’da bir otelde düzenlenen törenle kamuoyuna tanıtıldı.

aw869810-01.jpg

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada 14 Mayıs seçimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

aw869810-09.jpg

Vekil Dağ şunları aktardı: "AK Parti’nin 5. dönemini geride bıraktık. 25. dönemi de sayarsak 6 dönemi geride bıraktık. Bu kardeşiniz 2006’da gençlik kollarında AK Parti’de siyasete başladı. Sonra gençlik kolları başkanı oldum. 6 dönemin 4’ünde aday olarak sizlerle bulunma imkanım oldu. 4 dönem sonunda partimizin 3 dönem kuralını sonuna kadar uygulamasını savunarak bugün huzurunuzda milletvekili adayı olarak bulunmuyorum. 12 yıllık vekillik dönemim sonunda mutlaka eksiğimiz olmuştur ama mümkün olduğunca hem teşkilatımızın hem de İzmir’in taleplerini yerine getirmeye, vazifemi yapmaya gayret ettim. İnşallah yepyeni başlangıçların arifesindeyiz. 14 Mayıs virajı hem İzmir hem de Türkiye için çok elzem bir virajdır. Bu virajı hep birlikte almak ve ileriye dönük hedefleri koymak mecburiyetindeyiz. Bugüne kadar aday ve vekil olarak nasıl sahada canla başla mücadele verdiysek bundan sonra da yine beraber olacağız. Sokak sokak, ev ev gezmeye devam edeceğiz. İzmir’in meselesi, bakanımız ve milletvekili adaylarımız ile milletvekillerimiz ile bizim meselemiz olacak. her birini çözüme kavuşturmak için uğraşmaya devam edeceğiz. Belediye başkanlarımız, vazifelerini en iyi şekilde yapıyor. Biz onların işerini kolaylaştırmaya edeceğiz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.