Vekil Dağ'dan 28. dönem yorumu: Değişimden yana tavır sergiledik

Vekil Dağ'dan 28. dönem yorumu: Değişimden yana tavır sergiledik

AK Parti izmir 28. dönem milletvekili aday listesinde yer almayan vekil Hamza Dağ yaptığı açıklamada partisinin yenileşme politikalarına dikkat çekti.

MEDYA EGE - 14 Mayıs Seçimleri öncesi en kritik virajlardan olan 28. dönem milletvekili aday listeleri bugün Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edilerek kesinleşti.

AK Parti, ülke genelinde olduğu gibi, İzmir'de de aday listelerinde yüzde 70 oranında yeniliğe giderek listelerini tazeledi.

Listede 27. Dönem Milletvekili Hamza Dağ yer almadı.

hamza-dag-ck3x-cover-jpg.webp

Vekil Hamza Dağ, sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir açıklama yayınladı. Vekil Dağ da, partisinin kadrosunu yenileme hedefine işaret etti. Vekil Dağ şunları aktardı: "Tükiye Yüzyılı başlarken kritik bir demokratik süreçten daha hep birlikte geçeceğiz. AK Parti olarak, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde kesin aday listemizi Yüksek Seçim Kurulu'na sunduk. Hayırlı uğurlu olsun. Siyasetimizde değişimin ve gelişimin temsilcisi olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bu dönemde de yenilikten ve değişimden yana tavır sergiledik. Uyguladığımız 3 dönem kuralıyla siyaset sahnesine yeni isimler kazandırmış olacağız. Kural gereği, 2011 yılından bu yana gururla sürdürdüğüm milletvekilliğini bu dönemde yürütmeyeceğim. Savunucusu olduğum ve istisnasız bir şekilde uygulanan bu kuralı partimiz için ve ülkemiz siyaseti açısından büyük bir kazanım olarak değerlendiriyorum. Bizler de bu seçim döneminde memleketimiz İzmir'de ve ülkemizde partimizi birinci parti yapmak, liderimizi ilk turda tekrar Cumhurbaşkanı seçtirmek için çalışacak, Türkiye Yüzyılı'nda asrın felaketinin izlerini silecek ve kalkınmanın yüzyılını hep birlikte yaşayacağız. İlk günkü aşkla sahada gönüllere girme yarışında olacak tüm teşkilat mensuplarımıza muvaffakiyet diliyor, seçime girmeye hak kazanan tüm siyasi partileri ve milletvekili adaylarını tebrik ediyorum. Ülkemize ve milletimize hayırlı ve uğurlu olsun."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.