Vekil Dervişoğlu: İzmirliler bir oy Bay Kemal'e bir oy Meral’e verecek

Vekil Dervişoğlu: İzmirliler bir oy Bay Kemal'e bir oy Meral’e verecek

TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili, birinci bölge milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, seçim çalışmasını Konak’ta sürdürdü.

TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, seçim bölgesini karış karış gezmeyi sürdürüyor. Konak’ta esnafı ziyaret eden Dervişoğlu onların dertlerini dinledi, vatandaşlarla sohbet etti.

dervisoglu-4-1.jpeg

"İZMİR KARARINI VERDİ"

İzmirlilerin AK Parti iktidarından kurtulmak için kararını çoktan verdiğini belirten Dervişoğlu, “Kime dokunsak bin ah işitiyoruz. Esnafımız da vatandaşımız da umutsuz. Halkımızın İYİ Parti’ye büyük bir teveccühü var. Bunu sahada net bir şekilde görüyoruz. Meral Akşener umut olmuş durumda. İzmirliler, ‘Bir oy Bay Kemal'e bir oy Meral’e kararlılığını sergiliyor” dedi.

dervisoglu-5.jpeg

"YOKSULLUK ÇOK BÜYÜK"

TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili Dervişoğlu, sözlerine şöyle sürdürdü: “Bu zamana kadar görülmemiş derecede yoksulluk söz konusu. Derin bir yoksulluk…Esnaf etiket hazırlamaktan artık utanıyor. Fiyatlar sürekli yukarı yönde değişiyor. Alım gücü düşmüş durumda. Bu iktidar İzmir gibi mutlu şehrin bile keyfini kaçırmış. İzmir; AKP’den kurtulmak için 14 Mayıs sabahını bekliyor. İzmirliler sandıkta gereğini yapacak ve bu iktidarı İzmir Körfezi’nden uğurlayacağız”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.