Vekil Kaya: Plajların hiçbiri proje alanında değil

Vekil Kaya: Plajların hiçbiri proje alanında değil

AK Parti İzmir Milletvekili Kaya, Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Mutluer’in Çeşme Projesi açıklamalarına tepki gösterdi.

Danıştay 6. İdaresinin Çeşme Projesi'ne yürütmeyi durdurma kararı vermesi sonrası proje İzmir gündeminde tartışılmaya devam ediyor.

cesme-projesine-yerel-yonetim-goz-yumuyor-114812.jpg

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Mutluer'in katıldığı bir canlı yayın programında Çeşme Projesi ile Çeşme’nin vatandaşların kullanımından çıkabileceğini belirterek "Zaten bizler oraya girmeyeceğiz proje alanı içerisine ama öte yandan bunun Çeşme’de yaratacağı etki itibariyle biz Çeşme’ye de giremeyeceğiz. Dolayısıyla İzmirli emekçilerin hafta sonunda Çeşme kıyısını kullanma imkânı da ortadan kalkmış olacak" ifadelerini kullanmıştı.

523444.jpg

Mutluer’in iddialarına AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ise tepki gösterdi. Kaya sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Ah istemezükçüler ah! Bu kuyruklu yalanla, kendinizi de aştınız! Bravo! Gerçek ortada. Şu an Çeşme'de kullanılan plajların hiçbiri proje alanında değil. Asla denize sıfır yapılaşma yok, sahil vatandaşa ayrılıyor. Proje alanının sadece %1.2'si yapılaşmaya açılıyor" dedi.

ak-parti-izmir-milletvekili-mahmut-atilla-kaya-dertleri-yarginin-bagimsizligi-degil-yarginin-kendilerine-bagliligi.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.