Vekil Kaya: Türkiye Yüzyılı'nı beraberce inşa edeceğiz

Vekil Kaya: Türkiye Yüzyılı'nı beraberce inşa edeceğiz

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Menderes, Gaziemir, Karabağlar ve Torbalı Ayrancılar'da saha çalışmalarına devam etti.

AK Partili Mahmut Atilla Kaya, Menderes'te sanayi sitesi esnafıyla kahvaltı yaptı, Gaziemir'de esnaf ziyaretleri yaptı, vatandaşlarla buluştu. Ardından Karabağlar'da partisinin ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve mahalle başkanlarıyla bir araya gelip, esnaf ziyaretleri yaptı. Torbalı Ayrancılar'da Gençlik Konseri'ne de katılan Kaya, alanda toplanan gençlerle buluştu. 25 senedir İzmir'i yöneten CHP'nin kenti getirdiği noktanın ortada olduğunu hatırlatan Kaya, CHP'nin İzmir'e değer vermediğini belirtti.

menderes-gaziemir-torbali-4.jpg

Kaya, "İzmir'in her köşesine baktığımızda yapılan kamu yatırımlarını görüyoruz. Biz bir mücadele veriyoruz. Derdimiz şehrimizi daha yaşanılabilir bir yer kılmak. Ama CHP'nin böyle bir derdi hiç olmadı. Varsa yoksa laf üretmek. Onlar laf üretmeye devam etsin, biz vatandaşlarımızla birlikte Türkiye Yüzyılı'nı beraberce inşa edeceğiz" şeklinde konuştu.

"KAOS GETİRMEYİ AMAÇLIYOR"

İzmir'in kurtuluşun ve kuruluşun şehri olduğunu hatırlatan Kaya, İzmirliler'in ülkesinin bütünlüğüne, milletinin birliğine, ay yıldızlı bayrağında sembolleştirdiği istiklaline göz dikenlere 14 Mayıs'ta güçlü bir cevap vereceğini söyledi.

menderes-gaziemir-torbali-1.jpg

Kaya, "Karşımızda, daha seçimlere gitmeden koltuk pazarlıkları ve krizlerle öne çıkmış bir anlayış var. Cumhurbaşkanlığı yardımcılıklarını, bakanlıkları, milletvekilliklerini ve devletin yönetim kademelerini bir at pazarlığına dönüştürdüler. Ülkedeki istikrarı bozmayı hedefleyip, kaos vaat ediyorlar. Milletimiz, yönetim krizine ve siyasi istikrarsızlığa geçit vermez" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.