Vekil Mahmut Atilla Kaya: İzmir bunu hak etmiyor

Vekil Mahmut Atilla Kaya: İzmir bunu hak etmiyor

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karabağlar, Buca ve Menderes'te gerçekleştirdiği programlarla saha çalışmalarına devam etti.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, CHP'nin İzmir'de Atatürk'e karşı olan birisini getirip birinci sıradan aday yaptığını ve söz konusu adayını sakladığını, kampanyada öne çıkarmadığını iddia etti.

mahmutatillakaya-3.jpg

Kaya, "İzmirliler olarak soruyoruz, Atatürk karşıtı adayınız nerede? Sahada yok, sivil toplumun karşısına çıkarmıyorsunuz, sokaklarda posterleri bile yok. Neden çekiniyorsunuz, çıkın adayınızı tanıtın. Ama yapamazsınız. Ne kadar saklarsanız saklayın, hemşehrilerimiz sizi de adayınızı da iyi tanıyor. İzmirliler, 14 Mayıs'ta size sandıkta güçlü bir cevap verecek" dedi.

Kaya, CHP'nin Atatürkçülüğe saldırıp Atatürkçülerin oylarına talip olduklarını da iddia etti. Kaya, "CHP, Atatürkçüler'i tasfiye etti. Bu kimseyi şaşırtmamalı, çünkü geldikleri durum ortada. Halihazırdaki CHP'nin üst yönetimi, iç siyaset, ekonomi, terör sorunu, ideolojik tutum alışlar ve dış politikada esas olarak Atatürk'ü referans almıyor. HDP'nin kendilerine çizdiği bir istikamet var, o istikamette yürüyorlar" dedi.

mahmutatillakaya-1.jpg

"İZMİR BUNU HAK ETMİYOR!"

Karabağlar'da teşkilat mensuplarıyla buluşmasında konuşan Kaya, "İzmir'i 25 senedir CHP yönetiyor, altyapının hali ortada. Her yağmur yağdığında, altyapı eksikliği nedeniyle kentin birçok yerinde rögarlar taşıyor, cadde ve sokaklar yağmur sularına teslim oluyor. İzmir bunu hak etmiyor. Altyapıya yatırım yapmayan, kaynakları çarçur ederek İzmirliler'in parasını heba eden bu anlayışın şehri getirdiği nokta ortadadır" sözlerini sarf etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.