Vekil Osmanağaoğlu'ndan, Yüksel Taşkın'a tepki

Vekil Osmanağaoğlu'ndan, Yüksel Taşkın'a tepki

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu MHP Seferihisar İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın’ı sert ifadelerle eleştirdi.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu MHP Seferihisar İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın’ı sert ifadelerle eleştirerek “Evet; bizim kongrelerimiz gece yarısına kadar sürmez Yüksel Taşkın. Çünkü bizim partimizde FETÖ sempatizanları Milletvekili olamaz. Bizim partimiz seçim kazanmak için PKK ile kol kola girmez. Bizim delegemizin adayı belli kararı nettir. MHP Kongrelerini çok merak ediyorsan kongrelerimizden birine buyur gel; sana birliği, dirliği, kenetlenmeyi ve hatta demokrasiyi öğretelim” dedi.

Yüksel Taşkın’ın bir kongrede yaptığı konuşmada “MHP Kongreleri 2 saat sürüyor biz de ise geceleri de sürüyor” ifadelerini kullanan Taşkın’a en sert cevap MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’ndan geldi. MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Osmanağaoğlu partisinin Seferihisar Olağan İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın’a sert ifadelerle yüklendi.

whatsapp-image-2023-08-28-at-11-32-40.jpeg

Tamer Osmanağaoğlu “Milliyetçi Hareket Partisi yarım asrı aşan geçmişiyle Türk Siyasi hayatının vazgeçilmezi, binlerce yıllık Türk tarihini özümsemesiyle Türk milletinin hapsedilmeye çalışıldığı zifiri karanlığı yaran üç hilalin merkezdir. Ne mutlu ki bu kutlu ocağın bir ferdi olmakla şereflendirilmiş, bu müstesna ailenin bir parçası olmakla onurlandırılmış dava arkadaşlarıyız. Halkın sözünü önceliği olarak göremeyen, varlığını borçlu oldukları toplumun çağrısına kulak tıkayan, birbirlerini bile sevmezken insanların kendilerini sevdiğini göstermesi gibi beyhude bir bekleyiş içinde olan, milletin değil de partisinin veya kendilerinin de içinde oldukları belirli bir zümrenin çıkarlarını gözetmek üzere siyaset yapan, bunu da matah bir şey sananların zillet figüranlığı nankörlüğün tuzu biberi olmuştur.” ifadelerini kullanan Osmanağaoğlu “Şüphe yok ki; insanını küçümseyen, milletinin iradesini hor gören, varlığını borçlu oldukları toplumun kararını haddi aşarak “aptallık” olarak tanımlayanlar kaybetmeye mahkûmdur. Bu gerçek tecrübeyle sabittir.” dedi.

Vekil Osmanağaoğlu “Yüksel Taşkın adında sözüm ona bir milletvekili var. FETÖ’nün Taraf Gazetesi yazarlığını yapan, FETÖ elebaşına övgüleriyle şöhret olan, nihayetinde de İzmir’imize CHP tarafından dayatılan laboratuvar ürünü karakterlerden birisi.” ifadelerini kullanan Osmanağaoğlu; Demiş ki “MHP’nin kongresi 2 saat sürdü. Bizim ki gece de sürüyor.”Evet; bizim kongrelerimiz gece yarısına kadar sürmez Yüksel Taşkın. Çünkü bizim partimizde FETÖ sempatizanları milletvekili olamaz. Bizim partimiz seçim kazanmak için PKK ile kol kola girmez. Bizim delegemizin adayı belli kararı nettir. MHP Kongrelerini çok merak ediyorsan kongrelerimizden birine buyur gel; sana birliği, dirliği, kenetlenmeyi, tek yumruk olmayı ve hatta demokrasiyi öğretelim.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.