Vekil Özkan'dan, Yaşar Okuyan'ın ardından dikkat çeken mesaj

Vekil Özkan'dan, Yaşar Okuyan'ın ardından dikkat çeken mesaj

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, hayatını kaybeden Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan'ın vefatı nedeniyle duygu dolu bir mesaj yayınladı.

MEDYA EGE - Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan, 73 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yoğun bakımda tedavi gören Yaşar Okuyan geçtiğimiz günlerde entübe edilmişti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da arkadaşı Okuyan'ın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Milletvekili Özkan, bir fotoğraf paylaşımı da yaparak Okuyan ile farklı siyasi görüşlere sahip iki insan olduklarını ancak hiçbir zaman ayrı kalmadıklarına dikkat çekti.

Özkan paylaşımına şu notu düştü; "Yaşar Okuyan öldü mü? İnanamadım! Sanki bir telefonu gelecek az sonra… Çok üzüldüm, çok. Değerli dostum da göçmüş bu dünyadan. Onu ölümüne verdiği memleket mücadelesinden, millet aşkından, azminden, kararlılığından dolayı hiç unutmayacağım. 1983'den bu yana kavgalı, barışık ama hep dost kaldık. Hiç küsmeden. Karanlık günlerimizde de yalnız bırakmadı. “Faşist” arkadaşım benim. Aslan yürekli Yaşar, zehir dilli Okuyan derdim. Gülerdik. Şimdi gözyaşımı tutamıyorum. Allah rahmet eylesin. Ailesine, dostlarına, sevenlerine sabır dilerim."

gcqvzcfwiaacapc.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.