Vekil Polat Foça'da: Düzeni değiştirmek için bize katılın

Vekil Polat Foça'da: Düzeni değiştirmek için bize katılın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mahir Polat, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve CHP Foça Örgütüyle saha çalışması düzenledi.

MEDYA EGE- CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, CHP Foça İlçe Başkanı Ayla Yılmaz ve parti üyeleri ile Foça’da saha çalışması gerçekleştirdi. Vatadandaşlarla sohbet eden partililer, Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantısına katıldı.

foca.jpeg

Milletvekili Mahir Polat Foça’da gerçekleştirdiği çalışma ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Polat “Foça İlçe Başkanı Ayla Yılmaz, Belediye Bşk. Fatih Gürbüz ve ilçe yöneticilerimiz ile Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası nezdinde düzenlenen toplantıda esnafımızın sorunlarını dinleyip Partimizin çözüm önerilerini konuştuk. Ardından Atatürk Sosyal Yaşam Merkezi'ni ziyaret ettik. Foça'da esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek dertlerini dinledik. Esnaf da halk da derinleşen ekonomik kriz ve hayat pahalılığından şikayetçi. Vatandaşa sefaleti reva görenler, sarayda lüks ve şatafat içinde yaşıyor.. Bu düzeni değiştirmek için bize katılın” ifadelerini kullandı.

foca03.jpeg

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ise saha çalışmasına ilişkin “CHP Milletvekilimiz Sayın Mahir Polat, ilçe örgütümüz, meclis üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte alandayız” dedi.

foca00.jpegfoca02.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.