VERİ GÜVENLİĞİNE YENİ BİR BAKIŞ GETİRİYOR…

VERİ GÜVENLİĞİNE YENİ BİR BAKIŞ GETİRİYOR…

BT BİLGİ TEKNOLOJİLERİ-GURUCUL İŞBİRLİĞİ

Davranış bazlı güvenlik analitiği teknolojileri lideri Gurucul, Türkiye’nin önde gelen BT servis sağlayıcısı BT Bilgi Teknolojileri ile güçlerini birleştirdi.

Güvenlik Analitiği, Kullanıcı Davranış Analitiği ve Kimlik Analitiği alanlarında lider olan Gurucul ile işbirliği gerçekleştiren BT Bilgi Teknolojileri, bu ortaklıkla bulut altyapısında ve kurumsal alanda adından yeni yeni söz edilmeye başlanan davranış bazlı güvenlik ürünlerini Türk müşterileri ile buluşturacak. Gurucul’un sunduğu davranış bazlı güvenlik analitiği teknolojileri bilinen güvenlik çözümlerindeki veri tabanı, ağ trafik replikasyonu, kural gibi tanımlamaların yerine, kimlik tabanlı büyük verinin, makine öğreniminin olanaklarından yararlanarak, hali hazırda gelen kullanım senaryoları ve iş modelleri ile BT güvenlik yönetiminde bizlere bilinmeyeni görme fırsatı veriyor.

BT Bilgi Teknolojileri, Gurucul Risk Analizi, Erişim Analitiği Platformu, Tehdit Analitiği Platformu, Gurucul Bulut Analitiği Platformu ve Gurucul StudioTM ürünlerinin dahil olduğu ürün ve çözümlerinin Türkiye’deki tek yetkili temsilcisi olarak çalışmalarını sürdürecek.

BT Bilgi Teknolojileri Pazarlama Müdürü Zuhal İşcan, özellikle Gurucul’un ödüllü Kurumsal Kullanıcı Analitiği, Kimlik Analitiği ve Bulut Analitiği çözümlerinin Türkiye’deki firmalar tarafından ilgi göreceğine ve büyük fayda sağlayacağına inandıklarını belirterek bu çözümlerin şirketleri içten gelebilecek tehditlere, hesapların kötüye kullanımına, içeriden veri kaçırma yöntemlerine ve kötü niyetli karmaşık erişim denemelerine karşı koruduğu bilgisini verdi.

İşcan gerçekleştirilen bu ortaklıkla ilgili düşüncelerini ise şu sözlerle aktardı: “Gurucul’un ileri seviye güvenlik analitiği teknolojilerini, kendi çözüm ve hizmet tabanımıza entegre etme aşamasındayız. Tüm bu ürün ve çözümlere müşterilere sağladığımız satış öncesi, satış sonrası, lisans yönetimi, yenileme yönetimi, işlem optimizasyonu, pazar geliştirme ve teknik altyapı hizmetlerimizde geniş yer vereceğiz. Bu ortaklığın, Türkiye BT güvenlik çözümleri pazarı için çok önemli bir gelişme olacağını öngörüyoruz.”

Gurucul CEO’su Saryu Nayyar konu ile ilgili yaptığı açıklamada “En ileri teknolojileri adapte etme konusundaki başarılı tarihçesi ve gelişmiş güvenlik çözümlerine verdikleri önem ile tanıdığımız BT Bilgi Teknolojileri’yle gerçekleştirdiğimiz işbirliğinden çok memnunuzBT Bilgi Teknolojileri’nin bölgesel siber güvenlik konusundaki deneyimi sayesinde bu ortaklığın Türkiye gibi hızla büyüyen bir güvenlik pazarında etkili bir yere sahip olmamızı sağlayacağına inanıyoruz.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.