Vertiv, "Daha Güçlü ve Çevik!" 

Vertiv, "Daha Güçlü ve Çevik!" 

BT analiz şirketi 451 Research, geçtiğimiz günlerde yayınladığı raporda Vertiv'in geçirdiği dönüşümü destekleyerek şirketin yalın bir maliyet yapısı gerektiren ve hızı ödüllendiren veri merkezi pazarı için kendini baştan yarattığını belirtti.

Vertiv'in yaklaşık üç yıl önce Platinum Equity şirketi tarafından satın alınmasından bu yana ilk kapsamlı analist değerlendirmelerinden biri olan raporda, şirketin küresel operasyonları genelinde artan çevikliği ile 2018 yılındaki şirket satın almaları ve kanala gösterilen önemin artması dahil olmak üzere etkili büyüme stratejisinden övgüyle bahsediliyor.

Raporu hazırlayan 451 Research'ın veri merkezi hizmetleri ve altyapıdan sorumlu ana analisti Daniel Bizo, Vertiv'in mühendislik ve bölgeler arası pazarlama koordinasyonundaki gelişmeler sayesinde daha güçlü ve çevik olmak üzere yeniden yapılandığını belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: "Şirketin yeni yönetim ekibi, kârlılığı artırmak ve pazarın gerçekleriyle uyum sağlayabilmesi için organizasyonu harekete geçirebileceklerini gösterdi."

Raporda ayrıca Vertiv’in iş ortaklığı programında yaptığı değişikliklere de değinildi ve özellikle kanal iş ortakları için Vertiv deneyiminin daha basit ve kolay bir hale getirildiği vurgulandı.

Vertiv CEO'su Rob Johnson konuyla ilgili olarak "Hem bizim hem de müşterilerimiz için şirket vizyonumuzun ve çalışmalarımızın meyvelerini vermesi ve takdir görmesi çok sevindirici. Ancak daha yapacak çok iş var" dedi ve sözlerine şöyle devam etti: "Raporda da belirtildiği gibi, öngörülen ve öngörülemeyen teknolojilerin sektörde bir anda köklü değişikliklere neden olma potansiyeli bulunuyor. Vertiv olarak bizim hedefimiz güçlü bir hale getirdiğimiz çevikliğimizden yararlanarak bu değişiklikleri müşterilerimiz için bir avantaj haline getirmek ve daha da büyümek."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.