Very Chic Otel'den yeni konsept!

Very Chic Otel'den yeni konsept!

Very Chic 5 yıldızlı Tatil Köyü'nün CEO'su Ömer Faruk Dengiz, sürdürülebilirlik anlayışıyla sektörde yeniliklere imza attıklarını söyledi.

Tipik her şey dahil sisteminin dışında bir konsept oluşturduklarını ifade eden Dengiz, açık büfe hizmetini modernize ettiklerini hem Pandemi kurallarına uygun hem de keyifli bir yemek imkânı sunduklarını belirtti. Hareketli bir sezon geçirdiklerini dile getiren Ömer Faruk Dengiz, “Tipik her şey dahil sisteminin dışında bir konsept oluşturduk. Pandemi kurallarına uygun ve hijyenik şekilde açık büfe hizmetini modernize ettik. Very Chic Yiyecek İçecek departmanı olarak özgün konseptin ismi A La Minute konseptiyle “Son dakikada/Show Pişirme” yöntemiyle yemek pişirmeyi içeren, Alakart her şey dahil sistemini uyguluyoruz. Açık büfede sıraya girmek yerine müşteri masaya oturduğunda, açık büfe menüsünden istediği yemekleri seçiyor. Geleneksel Türk mutfağının yanı sıra Akdeniz ve dünya mutfağından da örnekler barındıran geniş menülerimiz, yetenekli aşçılarımız tarafından yemek istasyonlarında özenle hazırlanıyor. Dilediğiniz gibi seçtiğiniz yemekler içecekler ile birlikte garsonlar eşliğinde sizlere masalarınızda servis ediliyor. Böylece müşteri kendisini özel hissediyor. Bunun yanı sıra hijyenik ve sağlıklı bir şekilde yemeğin keyfini çıkarıyor” diye konuştu.

very-chic.jpg

BAŞARILI BİR SEZON YAŞIYORUZ

2021 turizm sezonunu başarılı şekilde sürdürdüklerini kaydeden Dengiz, şunları söyledi:

“Ortalamamız % 80 kapasitenin üzerinde seyrediyor. Herkesin tatil yapma dönemi farklı. Önümüzde 2 ayımız daha var. Eylül- Ekim aylarını tatil için özellikle tercih eden yerli, yabancı turistler de bulunuyor. İnsanlar kendine vakit ayırmalı, çünkü tatil de aslında önemli bir ihtiyaç. Hem fiziksel hem de ruhsal dinlenme imkanı sunuyor; insanı stresten arındırıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın oluşturduğu güvenli turizm sertifikasıyla birlikte misafirler daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda tatil yapma imkanı buluyor. Bodrum artık ulaşım olanaklarıyla da tatilcilerin tercihi. İstanbul'da günlük yaşamda bir yerden bir yere aracınızla 2 saatte gidebiliyorsunuz. Halbuki insanlar aynı sürede uçakla Bodrum'a da gelebiliyorlar. Artık seyahate çıkmak için süreler çok kısaldı, hafta sonu için de gelmeyi tercih ediyorlar. Kaliteli tatili uygun fiyatlarla sunuyoruz. Herkesi güvenli tatil yapmaya davet ediyoruz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.