Veteriner Hekimleri Değişim Grubu'ndan seçim açıklaması

Veteriner Hekimleri Değişim Grubu'ndan seçim açıklaması

İzmir Veteriner Hekimleri Değişim Grubu, yaklaşan seçim sürecine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

MEDYA EGE- İzmir Veteriner Hekimleri, 15 Ekim'de Genel Kurul, 16 Ekimde ise seçim sürecine girecek. Bornova Veteriner Kontrol Enstitüsü Müdürlüğünde gerçekleşecek seçimlerle ilgili açıklama yapan İzmir Veteriner Hekimleri Değişim Grubu, "Bizler meslektaşlarımızın desteği ile bir yıl önce bir değişimi başlattık ve değişimin devam etmesi için yeniden adayız. Biliyoruz ki değişmeyi istemek yetmez, o değişimi gerçekleştirecek cesaret, enerji ve kararlılık gerekir. Değişim Grubu olarak İzmir’de yaşayan Veteriner Hekimleri için hiçbir şeyin eskisi gibi olmasını istemiyoruz" ifadeleri ile yönetime yeniden aday olduğunu duyurdu.

Veteriner hekimlerin yıpranma payı, fiili hizmet zammı, sağlık çalışanı sayılmaması, şiddete maruz kalması gibi sorunların çözüleceğine değinilen açıklamada Değişim Grubunun söz konusu konuların takipçisi olacağı belirtildi.

Değişim Grubu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Yaşamının her alanında en iyisini hak eden meslektaşlarımız için bizlerin büyük hayalleri var, bu hayallerden biri olan İzmir Veteriner Hekimleri Sosyal Tesisini meslektaşlarımızla paylaşmak istiyoruz. 1.Kat : İzmir Veteriner Hekimleri Odası; Yönetim odası, Hukuk danışmanı odası, Muhasebe Danışmanı odası, Ofisler… 2.Kat: Vet-Kafe& Restaurant : Veteriner Hekimlere özel indirimlere sahip Kafe & Restaurant, 500 kişilik etkinlik düzenlenebilecek bir kapasiteye sahip organizasyon alana sahip 3.Kat : Konuk odaları ve Konferans Salonu : 12 kişinin konaklayabileceği konuk odaları ve 250 kişilik konferans salonu (Toplantı, sinema ve tiyatro gösterilerine uygun salon

Açıklama "Her yıl Nisan ayının son cumartesi kutlanan Dünya veteriner hekimleri günü, her zaman farklı tarihlere rast gelmektedir, bu nedenle önceliğimiz mesleğimizin adını taşıyan bir Türkiye Veteriner Hekimleri Günü belirlemek istiyoruz, 25 nisan 2022 tarihinde Yozgat’ın Sorgun ilçesinde, mezbahada görevi başında bıçaklanarak hayatını kaybeden Veteriner Hekim Volkan Lale anısına, 25 Nisan’ın Türkiye Veteriner Hekimleri Günü olmasını istiyoruz. Mesleğine değer veren, Veteriner Hekimliğin toplum karşısında saygınlığını daha yükseklere taşıma için çaba harcayan bir ekibin parçasıyız, değişimi başlattık ve devam ettireceğiz, bizler biliyoruz ki aynı yöntemlerle farklı sonuçlar elde edilemez, bu yüzden yarım kalan değişim sürecimizi tamamlamak için yönetime tekrar talibiz" ifadeleri ile son buldu.

whatsapp-image-2022-10-13-at-09-22-30-2.jpegwhatsapp-image-2022-10-13-at-09-22-30-1.jpegwhatsapp-image-2022-10-13-at-09-22-30.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.