"Vicdanları katlettiler"

"Vicdanları katlettiler"

Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat, İstanbul’daki hain terör saldırısını kınadı. Alhat, “Barış, huzur ve mutluluk dilediğimiz bir günde gerçekleşen bu saldırı, Dünya’ya karşı işlenmiş bir cinayettir, vicdanlar katledilmiştir” dedi.

Türkiye’nin yazdığı bağımsızlık hikayesini dünyana bilmeyen bir tek kişinin dahi bulunmadığını, böyle bir tarihe sahip milleti terör saldırıyla korkutup, kaos ortamı yaratarak parçalayacaklarını sananların ise “aklının” olmadığını söyleyen Alhat, “Bu kez terör sivil insanları hedef aldı. Dünyanın çeşitli yerlerinden gelen konuklarımızın bulunduğu bir mekanda, herkesin mutluluk, huzur ve barış dileğinde bulunduğu bir dönemde terör, çirkinliğini göstermekten kaçınmadı. İnsanlığa, insanlığın vicdanına kurşun sıkmaktan çekinmedi” dedi.

Türkiye’nin teröre yine “tek yürek” olarak yanıt verdiğini ve bu yanıtın da hiçbir zaman değişmeyeceğini söyleyen Alhat, “Bu ülkede tek bir kişi bile kalsa o yanıt değişmeyecek. Bizi ne kaosa sürükleyebilirler ne korkutabilirler. Tek yürek tek vücut bir ülkeyiz” diye konuştu. Alhat, hain saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.