Vikings dizisinin yayın hayatı bitiyor!

Vikings dizisinin yayın hayatı bitiyor!

Vikings’in 6. sezonun ardından final yapacağı açıklandı.

History Channel’ın popüler dönem dizisi Vikings, 6. sezonun ardından ekrana veda edecek. Ancak dizinin yaratıcısı Michael Hirst, final kararının yanı sıra stüdyoyla yeni bir devam dizisi üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

Beşinci sezon bölümleriyle izleyici karşısına çıkan Vikings, yayınlandığı ilk günden bu yana eleştirmenlerin ve izleyicinin övgüsünü kazanmayı başardı. Dizinin beşinci sezonu 30 Ocak’ta final yapmaya hazırlanırken 6. sezonun prodüksiyonuna bu yılın sonlarına doğru başlanacak. 20 bölümden oluşan final sezonu 2020’de izleyici karşısına çıkacak.

Michael Hirst’ün showrunner ve senarist olarak görev yaptığı dizi, Dark Ages’in kaşif ve yağmacılarının maceralarını takip ediyor. Dizinin başlıca rollerini Gustaf Skarsgård, Katheryn Winnick, Alexander Ludwig, Travis Fimmel, Clive Standen ve Alex Høgh Andersen gibi isimler paylaşıyor.

Vikings, 5. sezon bölümleriyle History Channel ekranında izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Bakalım nasıl bir veda ile bizleri karşılayacak dizi son sezonda hep beraber bekleyip göreceğiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.