VİRA’dan iki yenilik birden!

VİRA’dan iki yenilik birden!

Vira Stratejik Ortaklık, Bilgi Akademi ortaklığıyla hayata geçirdiği Mikro MBA Programı ile TTI Success Insights Distribütörlüğüyle hizmete sunduğu Vasset'in tanıtımını gerçekleştirdi.

Alsancak Ege Palas'ta düzenlenen tanıtım programına çok sayıda insan kaynakları uzmanı ve şirket yöneticisi katıldı. Kurduğu akademiler aracılığıyla şirketlerin insan kaynakları süreçlerini iyileştirerek daha donanımlı çalışanlarla yol almalarını sağlayan Vira Stratejik Ortaklık iki yeniliği birden hayata geçirdi. Bilgi Akademi işbirliğiyle Mikro MBA Programını ve TTI Success Insights Türkiye işbirliğiyle de Vasset Değerlendirme Merkezini hizmet kapsamına alan Vira Stratejik'in düzenlediği tanıtım programına TTI Success İnsights Türkiye Ana Distribütörü Hasan Tahsin Güngör, Bilgi Akademi Direktörü Ufuk Şamlıoğlu, ve TOYO INK Ceo'su Yakup Benli konuşmacı olarak katıldı.

Hizmete sundukları programlar hakkında bilgi veren Vira Stratejik Ortaklık Genel Müdürü Senem Kılıç, MBA programı aracılığıyla işletme yönetimi alanındaki en yeni bilgi, uygulama ve gelişmeleri aktardıklarını belirtti.

6 MODÜLDEN OLUŞAN EĞİTİM PROGRAMI

Program kapsamında katılımcıların bilgilerini güncellediklerini dile getiren Kılıç, “Program katılımcıların bilgilerini güncelleyerek yenilemek ve bu alanda ilgi duyan kişilere deneyim transferi gerçekleştirmek üzerine kurulmuştur. Yönetim anlayışındaki paradigma değişiklikleri ve yükselen trendler çerçevesinde, iki yıllık Mba Programı standartlarından esinlenerek MBA kültürüne uygun şekilde hazırlanan program altı hafta sürmekte. 6 modülden oluşan eğitimlerimiz Stratejik Yönetim ve Organizasyon, Stratejik Pazarlama Yönetimi, Finansal Yönetim, Satın Alma-Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi, Üretim Yönetimi, Profesyoneller için Temel Hukuk içeriklerinden meydana gelmektedir” diye konuştu.

DAHA DONANIMLI VE SONUÇ ODAKLI ÇALIŞANLAR

Eğitim modüllerini hem açık eğitimler hem de kurumsal akademiler şeklinde katılımcılarla buluşturduklarına da değinen Kılıç, eğitim sonucunda işletmelere daha donanımlı ve sonuç odaklı çalışanlar kazandırdıklarını ifade etti. İş dünyasında yer edinebilmek ve kalıcı hale gelebilmek için çalışanların kendilerini geliştirmeleri gerektiğinin altını çizen Kılıç, “Bilgi Akademi’nin hazırlamış olduğu MBA Programı bu anlamda güncel ve geniş bir içeriğe sahip. Pratik anlamda çalışanlara büyük artılar sunan programı çalışanlarla buluşturduğumuz için çok memnunuz’’ ifadelerini kullandı.

DEĞERLENDİRME MERKEZİ VASSET

İzmir'de tek yetkili distribütör olarak TTI Success Insights Türkiye işbirliğiyle hayata geçirdikleri Vira Değerlendirme Merkezi VASSET hakkında da bilgi veren Kılıç sözlerini şu şekilde sürdürdü: ''Vasset, kişinin mevcut yetkinlik, yeterlilik ve potansiyelinin yapılandırılmış araçlar kullanılarak ölçülmesi ve değerlendirilmesini sağlayan uygulamaların harmanlandığı bir bütündür. Değerlendirme Merkezi çalışmaları ile kişinin sahip olduğu yetkinliklerin ve seviyesinin mevcut pozisyona ya da değerlendirileceği yeni pozisyona uygunluğunu tespit eder. Kişiye yapılması gereken yatırımlar noktasında İnsan Kaynakları departmanlarına ve kişinin üst yöneticilerine elde edilen veriler doğrultusunda yönlendirme sağlanmış olur. Çalışan seçme, yerleştirme, terfi, rotasyon gibi alanlarda kullanılabileceği gibi eğitim ve gelişim programlarının sonuçlarını verilerle desteklemek için de kullanılır.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.