VİRÜSE ERKEKLENENLER ERKEKLİĞİNİZ TEHLİKEDE!

VİRÜSE ERKEKLENENLER ERKEKLİĞİNİZ TEHLİKEDE!

Ali Eyce yazdı...

Sonunda beklediğim haberi okudum.

Neden bekliyordum bu haberi,  ‘Virüs hikâye’ diyenlerini yüzünü görmek için.

Neden bekliyordum bu haberi,  ‘Virüs bana bir şey yapmaz’ diyenlerin suratlarına çarpmak için.

Amerika’da bulaşıcı hastalıklar uzmanı katıldığı bir televizyon programında açıkladığına göre, COVİT 19 virüsü erkeklerde ereksiyon zorluğu yaşatıyor.

ABD'li bulaşıcı hastalıklar uzmanı Dena Grayson'un NBC televizyonuna verdiği mülakatta, COVID-19’un erkeklerde ereksiyon zorluğu yaşattığına dair bilim dünyasında ciddi bir endişe olduğunu belirterek, "Bu, virüsün sadece öldürebileceğini değil, uzun vadeli hatta ömür boyu sürecek potansiyel komplikasyonlara da neden olabileceğini gösteriyor; kaygımız bu" diye yapıyor bu açıklamasını.

Bu açıklamasını da tahminlerle değil, bu virüsü yakalanan erkeklerin virüslü ve virüs sonrası hallerini bilimsel olarak takibi sonucu ortaya çıktığını da net şekilde belirtiyor.

Hatta biraz daha ayrıntıya girip, virüse karşı erkekleşenlerin erkeklik organlarına giden damarlara bu virüsün direk saldırdığının da tespit edildiğini söylüyor.

Cumartesi ve Pazar sokağa çıkmak kısıtlı.

Pazartesi gününden itibaren ise akşam belirlenen saate kadar kısıtlamalar kalkıyor.

‘Virüs Hikâye’ diyenleri, ‘Virüs bana bir şey yapmaz’ diyenleri bu açıklamadan sonra maskesiz,  mesafesiz ve temizliğine dikkat etmeden nasıl virüse meydan okuyacaklar merak ediyorum.

Sonuçta, erkeklik taslamanın birinci kuralı, erkek olabilmek.

E virüs bu, gelir bulaşırsa, bulaşır da erkeklik organınıza saldırırsa,  demedi demeyin bu sizin son erkeklik göstergeniz de olabilir.

Sonrasında kendinizi ne diye tanımlarsınız bilemem ama erkek olduğunuzun en büyük işaretini kaybetmek diğer işaretlerle idare etmek zorunda bırakır.
Bu yüzden sayın erkekler, sevgili erkekler, virüsü karşı erkekleşen erkekler, bilim adamlarının bu açıklamasını azıcık dikkate alın.

Tedbirlere uyun!

Dünya’yı erkeksiz bırakmayın!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.