Vizyon Turizm ile Fas Turu

Vizyon Turizm ile Fas Turu

İslam coğrafyasının en batısındaki ülke Fas, kendine özgü kültürel motifleriyle gezginlerin gitmek istediği ilk rotalardan birini oluşturuyor.

Muhteşem çöl ve sahilleriyle misafirlerine birbirinden keyifli anlar yaşatan Fas, dünyanın en masalsı ülkelerinden biri olarak biliniyor. Bu destansı yolculuğa gitmek isteyenleri Vizyon Turizm, 30 Ekim 2018’de 6 gecelik rüya gibi bir yolculuğa davet ediyor.

Dünyanın en eski Kuzey Afrika yerlileri Berberilere ev sahipliği yapan Fas, zengin kültür mozaiğiyle gezginlerin uğrak yeri olmaya devam ediyor. Başkenti Rabat olan ülke, özellikle Kazablanka ve Marakeş şehirleriyle turist çekiyor. Kahveleriyle ünlü Tanca şehri ise gidenleri taze kahve çekirdek kokusuyla büyülüyor. 

Fas’taki en çok turist çeken şehirlerden Kazablanka, bembeyaz sokaklarıyla gidenleri büyülüyor. Ayrıca şehirdeki en önemli eserlerden Kral 2. Hasan Camii’nin mozaikleri ve camide binden fazla kişinin birlikte namaz kılabilmesinin oluşturduğu büyülü hava Kazablanka’nın bir filme isim veren özelliklerini gözler önüne seriyor. Marakeş ise sokaklarının labirent şeklinde oluşuyla misafirlerini yaptıkları yürüyüşler sırasında birçok yeni yerle buluşturuyor.

Labirent sokaklar sayesinde yapılan yürüyüşler birer keşfe dönüşüyor. Marakeş’teki Koutoubia Camii büyük bahçesiyle turistlerin uğrak yerlerinden biri oluyor. Kırmızı taşlardan oluşan eserleri sayesinde “Kırmızı Şehir” olarak da adlandırılan Marakeş, Fas’ın en turistik yeri olma özelliğini taşıyor. Marakeş ruhu ise Djemaa El Fna Meydanında yaşanmaya devam ediyor.

Fas’ın ruhunu yansıtan bir diğer önemli unsuru da nane çayına verdikleri değer oluşturuyor. Misafirlere sunulan ve misafirler tarafından reddedilmemesi önem arz eden nane çayı, Fas’taki en lezzetli geleneklerden birini teşkil ediyor.

Büyülü bir dünyayı ziyaret için Fas doğru adres

Kendine has mistik özellikleriyle farklı olan fakat içerdiği İslami unsurlarla aynı zamanda tanıdık da olan büyülü bir yolculuk için Vizyon Turizm tatil severleri 6 günlük masalsı bir yolculuğa davet ediyor. Müşterisine verdiği önemle sektörde öncü olan Vizyon Turizm, Fas yolculuğu sırasında da ağırladığı kişilerin memnuniyetini ve bu kişilerle kurulacak dostlukları her şeyden önemli görüyor. Bilet ve vize işlemleri, otel rezervasyonları ile konaklama, ulaşım ve rehberlik hizmetleri ile tam bir tur programı sunan Vizyon Turizm, misafirlerinin bu yolculuktan mutlu ayrılması için gereken her şeyi yapıyor. 28 yıllık deneyimiyle sektörde her geçen gün daha da önemli hale gelen Vizyon Turizm ile Fas’ın güzelliklerini görmek isteyen herkes https://www.vizyontur.com.tr/tur-detay.asp?p=fas-marakes-kazablanka-fez-meknes-rabat  adresini ziyaret edebilir.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.