Vizyon Turizm ile kutsal yolculuk başlıyor

Vizyon Turizm ile kutsal yolculuk başlıyor

Delüks Hac – Umre turları düzenleyen Vizyon Turizm’in ilk hacı adayları, 26 Ağustos Cumartesi günü kutsal topraklara doğru yola çıkmaya hazırlanıyor.

Hac ibadetini gerçekleştirmek için kutsal topraklara gidecek olan müslümanlar, kafileler halinde yola çıkmaya başladı. 200’ü aşkın hacı adayı ise bu yıl kutsal toprakla Vizyon Turizm ile gitme karar aldı. 

Vizyon Turizm’in hac programında yer alan beş yıldızlı delüks otellerden birinde konaklamak ve kutsal görevini yerine getirmek üzere 26 Ağustos Cumartesi günü Cidde’ye doğru yola çıkacak olan hacı adayları; Vizyon Turizm rehberlik hizmeti ayrıcalığıyla 12 gece 13 gün kutsal topraklarda görevlerini yerine getirecek. Bu kutsal görevi yerine getirmenin mutluğuyla hacılar, 07 Eylül Perşembe günü Türkiye’ye dönecek.

 

Türkiye’de delüks hac ve umre turizmi dendiğinde akla gelen ilk marka olan Vizyon Grubu Yönetim Kurulu Üyesi M.Talha Çizmeci, “Vizyon olarak misafirlerimize ibadet için ihtiyaç duyacakları umre ve hac kitapçığının yanı sıra; ihram, ihram kemeri, alkolsüz sıvı sabun-ıslak mendil, seccade, bayanlar için tavaf patiği vb. önemli ihtiyaçlarını veriyoruz. Çünkü hacı adaylarımızın bu kutsal görevi yerine getirirken konforlarını en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz. Bu yıl ülkemizden kota artışıyla birlikte 80 bin vatandaşımız kutsal topraklara hacı olmaya gidecek. Bu hem bizim hem de hacı adayları için büyük sevinç... Vizyon olarak bizi tercih eden hacı adaylarımıza daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da en güvenilir ve en kalite hizmeti vereceğiz. Yıllardır kazandığımız tecrübemizi profesyonel olarak uyguluyor, Vizyon Turizm kalitesini her geçen yıl daha da ileriye taşıyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.