Vodafone Arena'nın Güvenlik Sistemlerinin Değeri 20 Milyon

Vodafone Arena'nın Güvenlik Sistemlerinin Değeri 20 Milyon

Beşiktaş taraftarlarının açılışını heyecanla bekledikleri Vodafone Arena'nın güvenlik sistemleri tanıtıldı. Arena'da sadece güvenlik sistemlerine 20 milyon lira harcanıldığı belirtildi.

Açılış günündeki karşılaşma için biletler günden önce tükenen hatta karaborsaya düşen Vodafone Arena'nın yeni güvenlik sistemi tanıtıldı. Beşiktaş Jimnastik Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak tarafından gerçekleştirilen tanıtımda, güvenlik önlemlerinin üst düzeyde olduğu ve sadece arena içerisinde olan güvenlik sistemleri için 20 milyon Türk Lirası harcandığı belirtildi.

11 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilecek Beşiktaş Bursaspor karşılaşması ile açılacak olan Beşiktaş'ın yeni evinin güvenlik sistemleri tanıtıldı. Beşiktaş İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak tarafından gerçekleştirilen tanıtımda Arena'nın güvenlik tedbirlerinin en üst düzeyde tutulduğu belirtildi. Albayrak, güvenlik alanında Türkiye'nin en iyisi olduğunu belirttiği Vodafone Arena'nın, yüz tanıma sisteminin bütün özellikleriyle çalıştığını söyledi. Yüz tanıma sistemi sayesinde stadyumda başka birinin yerine oturduğu belirlenen taraftarın anında uyarılacağını belirten İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi güvenlik odasının en önemli özelliğinin yüz tanıma sistemine sahip olması olduğunu söyledi.

Küfür eden taşkınlık çıkaran tespit edilecek

Yüz tanıma sistemi sayesinde küfür eden veya taşkınlık çıkaranların tespit edileceğini belirten Metin Albayrak, tespit edilen kişilerin cep telefonlarına uyarı mesajı gönderileceğini kaydederek, Vodafone Arena'nın tamı tamına 784 güvenlik kamerası ile gözetleneceğini söyledi.

Rahatsız edici taraftarın, koltuk numarasından tespit edileceği bilgisini paylaşan Albayrak, bu tarz hareketlerde bulunan taraftarların Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirileceğini söyledi. Yönetim Kurulu Üyesi TFF'nin tribün kapatma cezası verdiğini ifade ederek, kulüp yönetimi olarak taraftarın kombine biletini iptal etme hakları bulunduğu belirtti.

Geçmişte canımız çok yandı

Bilet iptaliyle ilgili konular hakkında yönetim kurulunda konuşularak karar verildiğini belirten Albayrak, geçmişte Beşiktaş'ın başının bu cezalarla canının çok yandığını belirterek yeni stadyumlarında bu tarz olayların yaşanmasını istemediklerini ifade etti.

Albayrak ayrıca, 2 yıldır Passolig'in amacının bunu gerçekleştirmek olduğunu belirterek, Türkiye'de sadece kendi stadyumlarında olduğu bilgisini verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.