Vogue Yarın Açılıyor!

Vogue Yarın Açılıyor!

Dünya mutfağından esintiler İzmirliler ile buluşacak.

Mekânın sahibi Berk Ulusal ve Birol Kaplan... 190 kişilik oturma düzeni, yaz aylarında bahçe ile beraber 600 kişilik kapasiteye sahip. Ücretsiz vale hizmetine sahip. Ciddi bir alakart mutfak olarak dünya mutfağından her türlü esintiler bulunabilir.

Rakı soslu ciğerde yiyebilirsiniz, risotto da buna ek olarak önceden haber verilmek kaydı ile çiğ köfte bile yoğrulabilir. Burgerler değişik sunumlarla makarnalar özel showlarla servis edilir. Şefi daha önce Türkiye’nin bilinen mutfaklarında şeflik yapmış Şahap Şeren.

Fiyat politikası ise kaliteyi en uygun fiyata sunmak üzere programlanmıştır. Sabah 08:00 gece 02.00 arası açık. Akşamları 21.00’a kadar yemek müziği eşliğinde 21.00 da dj eski 45’likler ve 80’ler 90’lar ile başlıyor, daha sonra house müzik ile devam ediyor. Bu program haftanın her günü mevcut. Dj Eren Korun kısa bir süre sonra iki gün akustik dinletilere başlayacak. Diğer mekanlardan farkı olarak günün her saatinde o saate uygun birşeyler olması. Bunları yüksek kalitede bulurken, müzik dinleyip, içeceğini içip, nargile keyfi yapılabilir.

Açılışa Balçova Belediye Başkanı, Mehmet Ali Çalkaya, Karşıyaka Belediye Başkanı, Hüseyin Mutlu Akpınar, İzmir Eski Milletvekili, Alaaddin Yüksel, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Onursal Başkanı, Mehmet Ali Susam da katılacak.

Yer: Bahçelerarası mah. Mithatpaşa Cad. No:1458 Palmiye Avm

Balçova-İzmir

Saat:15.00

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.