Voleybolda Aykut Lale Dönemi Başladı

Voleybolda Aykut Lale Dönemi Başladı

MANİSA Büyükşehir Belediyespor, Voleybol takımının Baş Antrenörlüğüne Aykut Lale’yi getirdi.

Kulüp tesislerinde kendisini yeşil beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeye imza atan Baş Antrenör Aykut Lale, hedefinin Manisa Büyükşehir Belediyespor’u Sultanlar Ligi’ne yükseltmek olduğunu söyledi.

2017-2018 sezonunda Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, takımın başına Aykut Lale’yi geçirdi. Lale, kendisini 1 yıllığına yeşil beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeyi Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde imzaladı. İmza törenine Kulüp Genel Koordinatörü Alpaslan Ustamehmetoğlu ve Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan da katıldı.
Hedef, Sultanlar Ligi
İmza töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı Baş Antrenörü Aykut Lale, “Voleybol Şube Sorumlumuz Tolga Tunç Çalışkan’la ilk görüşmemde takımın hedefini sordum. Hedefimiz, Sultanlar Ligi. O yüzden buraya geldim. Tesisleşme açısından Manisa Büyükşehir Belediyespor, Türkiye’de birçok kulübün sahip olmadığı imkanlara sahip. Bu tesisler, Sultanlar Ligi’ni hak ediyor. Sahada savaşıp, mücadele edip, başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.  
Mücadeleci Bir Ekip Kuracağız
İmza töreninde konuşan Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, hocanın sistemine uygun oyuncuların takıma katılacağını söyledi ve anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.
Gerekli Tecrübeyi Edindik
Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Genel Koordinatörü Alpaslan Ustamehmetoğlu da takımın iki yıldır mücadele ettiği 1. Ligde gerekli tecrübeyi edindiğini belirterek, bu seneki hedefin Sultanlar Ligi olduğunu söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.