Voleybolun yıldızları Bornova’dan

Voleybolun yıldızları Bornova’dan

Bornova Belediyespor Kulübü Yıldız Kızlar Voleybol Takımı İzmir Voleybol İl Temsilciliği Alt Lig Kupa Şampiyonu, Midi Kızlar Voleybol Takımı ise Beyaz Grup’ta İzmir üçüncüsü oldu.

Maçlarda tribünleri dolduran taraftarlar, Bornova Belediyesporlu voleybolcuları Alsancak Atatürk Spor Salonu’ndaki kupa töreninde de yalnız bırakmadı. 

Bornova Belediyespor Yıldız ve Midi kızlar voleybol takımları aldıkları başarılarla Bornovalılara büyük gurur yaşattı. İzmir Voleybol İl Temsilciliği Alt Lig Kupa Töreni, Alsancak Atatürk Spor Salonu’nda düzenlendi. Sahneye çıkan iki takım da mutluluklarını taraftarlarıyla birlikte yaşadı.  

Birinci olan ‘Yıldız Kızlar’ ve 21 takım arasında üçüncü olan midi kızlar, antrenörleri Birkan Bacalı ve Fulya Tırpancı ile birlikte madalya ve kupalarını aldı. Bornova Belediyespor Voleybol Şubesi’nin üç yarışmacı takımı var. 2002 ile 2009 yılları arasında doğan sporcuları kapsayan 4 farklı spor okulunun bulunduğu Bornova Belediyespor, voleybol çalışmalarını Işıkkent Muhammet Yıldız Spor Teisleri’nde sürdürüyor.


Hedeflerinin ilçede herkesin spor yapması olduğunu ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bunun için gerekli alt yapıyı oluşturuyoruz. Yarışmacı takımlarımızın elde ettiği başarılar da bizi bu anlamda daha da motive ediyor. Voleybolcu kızlarımızı kutluyorum” dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.