Volkan Demirel Ronaldo Hakkında Konuştu

Volkan Demirel Ronaldo Hakkında Konuştu

Eski kaleci, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel futbol gündemiyle ilgili konuştu.

Tivibu Spor’da çarpıcı açıklamalarda bulunan Demirel, Emre Mor ve Arda Güler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Aynı zamanda günümüz sosyal medyasının futbolu etkisi altına aldığını belirtti. Bununla birlikte yaptığı açıklamalarda yakın zamanda Ronaldo’nun kurtarmış olduğu penaltı hakkında da konuştu.

Başarılı futbolcu Emre Mor ve performansı hakkında konuşan Volkan Demirel, Emre Mor’un milli takımı hak ettiğinden bahsetti. Sözlerine ‘’Emre'yi Türk futboluna kazandırmak istiyoruz. Geldiğimizden beri Emre sürekli ivme kazandı. A Milli Takım kadrosunda olmasını isterdim, hak ediyordu.’’ şeklinde devam etti. 1xbet giriş

.jpg

Demirel Sözlerine Arda Güler ile Devam Etti

Arda Güler’in çok değerli bir oyuncu olduğunu vurgulayan Volkan Demirel, Arda’yı yakından da tanıdığını belirtti. Zamanı geldiğinde Fenerbahçe’ye katkı sağlayacağını, hatanın sorulmasından kaynaklı olduğunu açıkladı. Aynı zamanda ‘’Her şeyin bir zamanı var. İyi planlama yapabilirsek iyi yerlere gelecektir.’’ Sözlerini de kullandı. Bununla birlikte Emre Mor’dan için ‘’Zamanında böyle bir yetenekti. Birkaç maç performans gelmeyince kötü oldu. Bu yanlış bir şey. Sosyal medya şu anki en büyük korku. Ben buradan bir Tweet atsam belki Türkiye çalkalanır." İfadelerine yer verdi. Bu bağlamda sosyal medyanın günümüz futbolunu ne denli etkisi altına altığını da örneği ile açıkladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.