Volkswagen araçları geri çağrılacak!

Volkswagen araçları geri çağrılacak!

Volkswagen araçları yeni bir problem ile karşı karşıya.

Volkswagen araçları yeni bir problem ile karşı karşıya. Volkswagen ve markanın bir başka iştiraki olan Seat, araçlarda ortaya çıkan bir problemden dolayı araçları geri çağırmaya ve problemi düzeltmek için çalışmalara başlamaya hazırlanıyor.

Alman otomobil üreticisi Volkswagen ve markanın İspanyol iştiraki olan Seat, arızalı emniyet kemerleri barındıran 410 bin araba olduğunu belirtti.

Grup, “Arka orta koltuk ve arka sol koltuğun aynı anda meşgul olması durumunda, 219.000 adet 2018 VW Polo otomobilinde sol emniyet kemerininkilidi istenmeden serbest kalabilir.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Bir sözcü, haber ajansı olan DPA’ya, 191.000 Seat Ibiza ile benzer emniyet kemeri kilitlerine sahip Arona araçlarının da durumdan etkilendiğini söyledi.

Sözcü, “Marka, yeni Polo’nun orta koltuğunu, araç yeniden tasarlanan kemer kilidiyle donatılana kadar kullanılmamasını tavsiye ediyor.” diye de ekledi.

12 markasıyla birlikte dünyanın en büyük otomobil üreticisi olan VW, etkilenen alıcılara “önümüzdeki birkaç hafta içinde” ulaşmaya başlayacak.

Böyle büyük üreticilerin bu şekilde hatalar yapmasını her ne kadar ilginç olarak karşılasak da maalesef böyle şeyler yaşanabiliyor. Siz, bu hatalar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kaynak: Shiftdelete

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.