Volt Elektrik Motorları'na öğrencilerden ziyaret!

Volt Elektrik Motorları'na öğrencilerden ziyaret!

Volt Elektrik Motorları, iki ayrı projede destek verdiği, TEKNOFEST 2021’de birincilik kazanan Manisa Fen Lisesi öğrencilerini konuk oldu

TEKNOFEST 2021 Tarım Teknolojileri Yarışması Lise Seviyesinde, “MezzoMorto TARTEK Projesi” ile birinciliği kazanan Manisa Fen Lisesi öğrencileri, Saya Grup bünyesinde yer alan Volt Elektrik Motorları fabrikasını ziyaret etti.

volt-motor-fabrika-gezisi-20.jpg

Özellikle lise ve üniversite çağındaki öğrencilere verdiği desteklerle öne çıkan Volt Elektrik Motorları, Manisa Fen Lisesi’nin TEKNOFEST 2021’de derece elde eden iki ayrı projesine destek vermişti. Öğrencilerin bizzat hazırladığı TEKNOFEST 2021 Tarım Teknolojileri projesiyle birinciliği kazanırken, İnsansız Su Altı Sistemleri projesi ile de ilk 10 proje arasına girmeyi başardı.

volt-motor-fabrika-gezisi-24.jpg

Her iki projeye de destek veren Volt Elektrik Motorları, öğrencileri Kemalpaşa’da bulunan fabrikasında misafir etti. Ödülleri ile fabrikayı ziyaret eden öğrenciler, sevinçlerini Volt Elektrik Motorları yöneticileri ile paylaştı. Ödül kazanan proje ekibi, fabrikayı gezerek Volt Elektrik Motorları yetkilileriyle görüştü, üretim hatları ile ilgili bilgiler aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.