Vücut geliştirmeci avukatı fotoğrafları yüzünden şikayet etti

Vücut geliştirmeci avukatı fotoğrafları yüzünden şikayet etti

Avukat .. vücut geliştirme antrenmanı yaparken çekilmiş fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesine koyan meslektaşı Avukat Orhan Önal'ı, mesleki etiğe aykırı davrandığı için İzmir Barosu'na şikayet etti.

İstanbul Barosu Avukatlarından.. İzmir Barosu Avukatlarından Orhan Önal'ı, yarı çıplak fotoğraflarından dolayı şikayet etti. Avukat  meslektaşı olan ve aynı zamanda vücut geliştirme sporuyla ilgilenen Avukat Orhan Önal'ın antrenman salonunda çekilmiş, üstü çıplak fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesinde görünce, önce bu yaptığının avukatlığa yakışmadığı yorumunu yaptı sonra da meslektaşını bağlı olduğu İzmir Barosu'na şikayet etti.

Avukat ..Avukat Orhan Önal'ın vücut geliştirme sporu antrenmanı yaparken çekilmiş fotoğraflarının avukatlık mesleğinin etiğine aykırı olduğunu iddia edip, mesleki yönden soruşturma açılmasını ve Avukat Önal'ın mesleki ceza alması için disipline sevk edilmesini istedi.Bir meslektaşı tarafından şikayet edildiğini baronun ön savunma istemesi üzerine öğrenen Avukat Orhan Önal şaşkınlık içinde kaldı. Vücut geliştirme sporunu profesyonelce yaptığını, yarışmalara katıldığını belirten Avukat Önal, 'Bu sporun icadı antik Yunan'a kadar dayanıyor. Bu spor adı üzerinde vücut geliştirme sporu ve vücudunuzu geliştirmek üzerine yapılıyor. Geliştirdiğinizi vücudunuzu gizlemek, örtmek veya göstermemek bu sporun doğasına aykırı. Ben müstehcen bir gaye ve amaç içerisinde değilim ki, meslek etiğine aykırı davranmış olayım. Benim gibi profesyonelce spor yapmadan kendi vücut güzelliğini haklı olarak sergileyen meslektaşlarım da var. Onları da gidip, meslek etiğine aykırı davranıyor. Şikayetin kendisi çok saçma. İzmir Barosu Yönetim Kurulu, şimdi bu şikayet üzerine disipline sevk edilip, edilmeyeceğime karar verecek. Yönetim kurulunun vereceği karara göre ayrıca savunma yapacağım. Kimse beni bu sporu yapmaktan alıkoyamaz ve bu sporu yaptığımı göstermemi de kimse engelleyemez" 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum