Westpark Outlet'den 23 Nisan’da farklı etkinlikler

Westpark Outlet'den 23 Nisan’da farklı etkinlikler

Çocuklara özel düzenlediği birbirinden eğlenceli etkinliklerle hem minikleri hem ebeveynleri mutlu eden, Ege’nin en büyük Outlet’i Westpark Outlet, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında birçok farklı etkinliğe ev sahipliği yapacak!

23 Nisan tatili dolayısıyla 4 güne yayılacak olan etkinliklerde renkli atölye faaliyetlerinin yanı sıra, 21 Nisan Pazar günü saat 14.00’da Medical Park İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba öncülüğünde kurulan Şifa Veren Sesler Çocuk Korosu, dinleyenlerin kulaklarının pasını silecek. 

23 Nisan Salı günü saat 17.00’da ise Sevinç Koleji öğrencilerinden oluşan müzik grupları tek tek sahneye çıkacak ve performanslarını sergileyecekler.  20 ve 23 Nisan tarihlerinde rengârenk balonlardan oluşan Balon Katlama atölyeleri, 21 Nisan tarihinde Hareketli Papağan Kukla Atölyesi, 22 Nisan tarihinde Üç Boyutlu Aslan Maske Atölyesi, 23 Nisan’da ise Marangozluk Atölyelerinde çocuklar eğlenmenin yanı sıra unutulmaz deneyimler yaşayacaklar. Çocuklara özel tüm etkinlikler Westpark bünyesinde ücretsiz olarak gerçekleşecek. Westpark Çocuk Şenliği’ne tüm çocuklar davetli!
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.