WhatsApp Android gruplarında yeni dönem başlıyor

WhatsApp Android gruplarında yeni dönem başlıyor

WhatsApp iOS kullanıcıları için yeni bir özelliğini beta olarak kullanıcılara sunmuştu.

Bugün ise yaşanılan gelişme ile birlikte ilk olarak iOS kullanıcıları için grup sohbetlerine eklenen özellik, WhatsApp Android kullanıcılarına da beta olarak kullanıma sunuldu. İşte detaylar!

Popüler mesajlaşma platformu, Android Beta  2.18.363 sürümü ile birlikte, birlikte grup görüntülü konuşma özelliği için yeni kullanıcı arayüzünü test ediyor. WABetaInfo tarafınca aktarılan bilgiler doğrultusunda grup çağrısı yapacağımız arayüz baştan aşağıya yeniden tasarlanıyor.

Yukarıdaki görselden de görebileceğiniz üzere ilk olarak WhatsApp Android  gruplarında sağ en üst köşede artık bir arama kısayolu bulunacak. Bu kısayol sayesinde bir şekilde arkadaşlarınız ile grup şeklinde görüntülü sohbetler başlatabileceksiniz.

Fakat şunu belirtmemiz gerekiyor ki,  bulunduğunuz gruptan sadece rehberinize kayıt etmiş olduğunuz arkadaşlarınızla grup halinde görüntülü konuşabileceksiniz. Yukarıda da belirtiğimiz gibi ilk olarak beta programına kayıt olan iOS kullanıcılarının huzuruna sunulan bu özellik, sonunda Android kullanıcıları için de test edilmeye başladı.

Fakat, söz konusu özelliği test edebilmek için uygulamanın beta sürümüne kaydolmanız gerekiyor. Sizde popüler sosyal medya uygulamasının yeniliklerinden önceden haberdar olamak istiyorsanız, buraya tıklayarak Beta programına kayıt olabilirsiniz.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.