WhatsApp çoklu cihaz desteği ne zaman sunulacak 

WhatsApp çoklu cihaz desteği ne zaman sunulacak 

WhatsApp çoklu cihaz desteği sunmak için özelliği test ediyor. WABetaInfo tarafından keşfedilen özellik ilk etapta WhatsApp Web için deneniyor.

Özelliğin Android 2.21.1.1 için WhatsApp beta sürümünde göründüğü belirtiliyor. Özellik, henüz mevcut olmasa da beta test aşamasında olduğunu söylemek mümkün. Android 2.21.1.1 için WhatsApp beta, 2021 için ilk güncellemesi de oluyor ve bu özelliğin yanı sıra yeni hizmet şartları kullanıcılara sunuluyor.

WhatsApp Web kullanmak için akıllı telefonunuzda uygulamayı açıp kare kodu taratmanız gerekiyor. Telefon ile aynı anda kullanamadığınız uygulama için yeni özellikle birlikte birden fazla cihazda kullanabilme imkanı sunuluyor. Aynı zamanda telefonunuzda internet bağlantısı koptuğunda WhatsApp Web‘teki bağlantı da kopuyor, mesaj ekranı gidiyordu. Yeni özellikle birlikte bunun da önüne geçiliyor ve ana cihazda aktif bir internet bağlantısı gerekmeden WhatsApp hesabınızı kullanabiliyorsunuz.

basliksiz-1-094.jpg

Özellik şu anda mevcut olmasa da beta kullanıcıları için yakın zamanda gelmesi bekleniyor. WhatsApp, herkese açık bir WhatsApp Web beta sunmaya hazır olduğunda, WhatsApp Web / Masaüstü ayarlarında (Android için WhatsApp’ta), kullanıcıların karşısına çıkacak. İlk etapta geliştirme aşamasında olduğu için yeni çoklu cihaz desteğiyle birlikte bazı özellikler, örneğin sohbetleri ve mesajları sessize alma ya da arşivleme ve silme gibi, kulanılmayabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.