WhatsApp Durum’da yeni dönem başlıyor!

WhatsApp Durum’da yeni dönem başlıyor!

Anlık mesajlaşma platformu WhatsApp, gün geçtikçe yeni özelliklerle kullanıcı karşısına çıkıyor. Meta altındaki WhatsApp, ‘Durum’ özelliği ile Instagram benzeri bir özellik üzerinde çalışıyor.

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma platformlarından biri olan WhatsApp’ın bazı beta test kullanıcılarına yeni özellik sunduğu ortaya çıktı. Instagram’daki hikayeleri görüntülemek için sohbet listesinden o kişiye dokunarak gerçekleştirmek mümkün. Şimdi de benzer bir özellik WhatsApp’a geliyor. Paylaşılan ekran görüntüsüne göre, rehberinizdeki bir kişi yeni bir durum paylaştığı zaman direkt olarak ‘Sohbetler’ kısmındaki profil fotoğrafından izlemek mümkün olacak. WABetaInfo’nun hazırladığı rapora göre, platform Android 2.22.18.17 için WhatsApp beta sürümünü bazı test kullanıcılarına yayınladı.

whatsapp-durumda-yeni-donem-artik-gozumuzun-onunde-olacak-2.webp

Mark Zuckerberg, alay konusu olan avatarını değiştirdi

Mark Zuckerberg çocuksu görünen avatarı değiştirdiğini açıkladı. Metaverse'e 10 milyar dolar yatıracak Zuckerberg alay konusu oldu. Şimdilik az sayıda beta kullanıcısının denediği özelliğin önümüzdeki dönemde iOS için geleceği de iddia ediliyor. Ek olarak Instagram’da olduğu gibi izlenen durumlar arasına reklam ekleme ihtimali de yer alıyor. Durumların sohbet listesinde olmasını istemeyen kullanıcılar ise isteklerini gerçekleştirebilecek. Bu da özelliğin isteğe bağlı olarak kullanılacağını gösteriyor.

whatsapp-durumda-yeni-donem-artik-gozumuzun-onunde-olacak-1.webp

WhatsApp durum özelliği hakkında henüz bir açıklama yapmadı. Aynı zamanda şirketin, gelecekteki bir güncelleme ile silinen mesajları kurtarma özelliği üzerinde çalıştığı da bildirildi. WABetaInfo’ya göre Android 2.22.13.5 için WhatsApp beta güncellemesi, kullanıcıların yanlışlıkla silinen mesajları kurtarmaya yardımcı özelliğe sahip.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.